Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen név illene hozzám?...

Milyen név illene hozzám? (lent röv. Jell. )

Figyelt kérdés

Szóval azt szeretném tudni, hogy a tulajdonságaim alapján milyen név illene hozzám?

15 éves lány vagyok. Állatbarát de az nagyon. Szeretek a kutyáimmal foglalkozni, lovagolni, táncolok, szeretek zenét hallgatni, játszok zongorán és imádom a romantikus drámákat.

Nagyon erős és kitartó vagyok. Néha vannak olyan pillanataim, hogy feladom, de nem. Kicsit naív vagyok. Nagyon segítőkész, barátságos. Kissé félénk, néha visszahúzódó.

Kb most ennyi jutott az eszembe.

Külsőim:

Világos barna haj, átlagos testalkat, kék szem (néha az egyik szemem kicsit sötétebb..xD(ezt még a Mama vette észre.xD)). 167cm magas és "hipózott bőrű" nagyon fehér vagyok, és nem nagyon barnulok, inkább csak leégek.

Ez kicsit bemutatkozósan hangzott..xD

Engem csak az érdekelne, hogy ezek alapján milyen név illene hozzám. Tudom hogy ezt így nehéz eldönteni, vagy talán nem is lehet, de látok benne némi kis reményt:)

2012. aug. 11. 02:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem elsőre, Laura név jutott eszembe leírtak alapján.
2012. aug. 11. 02:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Enikő! :)

Ne kérdezd kedves kérdező, hogy miért, de nekem ez a név jutott eszembe. Valószínűleg azért, mert tulajdonságaidban a hajad színén kívül szinte mindenben megegyezel az adott személlyel.

2012. aug. 11. 02:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Bözse, Erzsi. Szóval Erzsébet, mindenféleképp.
2012. aug. 13. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!