Milyen színre kéne a szobámat festenem, ha eléggé hangulatember vagyok? :S Vagy ezt mi alapján lehet kideríteni, hogy mi illene hozzám? Tulajdonságok? :S
Tudni kell, hogy eléggé hangulatember vagyok, mint leírtam. Hajlamos vagyok hosszabb időre melankóliára. Szeretem az ilyen kicsit feltünőbb, "őrültebb" dolgokat, de semmiképp ne legyen rikítóan extrém, és megnyugtatónak kéne lennie. :S
Bocsi ha hosszú lett, azért pakoltam ide a kérdést, mert nem csak lakberendezéses... :S
a zöld a nyugalom színe.
nekem világos zöldre van festve a szobám, és jó hatással van rám, pedig énis hangulatember vagyok.
nem túl élénk de nem is kórházszerű, ilyen vidám pasztell-világoszöld.
köszi szépen! ezek nagyon jó ötletek! :D
várom még a válaszokat!! :)
Köszi előre is :)
szia, az utolsó válaszoló vagyok, eszembe jutott még egy dolog... legyen egy alapszíne a falnak, pl.... sőt, inkább nem is mondok példát, ezt rád bízom, és a fal közepén vísszintesen egy szivárványt festeni:)
elég kis egyszerű, de nagyon jól mutat:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!