Mit jelent ha többször is szerepelt az álmomban hogy meghalt apum, anyum, tesóm?
Szia!
Nekem is sokszor volt már ilyen álmom. Szerintem csak annyit jelent,hogy szereted őket és félted őket a bajoktól. Legalább is én azért álmodom ezeket. :) Tesóm is és apa is messze lakik tőlem, jövő héten anya is költözik messzebbre, tehát kezdődik a nagybetűs élet...valószínűleg én is fogok ilyesmiket álmodni,mert félteni fogom.
21/L
semmit. ha halállal álmodsz, az aztjelenti h az illető sokáig fog élni.
legalábbis ezt olvastam vhol.
akkor parázz be, ha foggal álmodsz, mert az halált jelent.
nekem be is jött sajnos.
és egy ismerősömnek is.
én soha életemben nemálmodtam foggal, aztán egyszer csak egy tőlem teljesen szokatlan álomban volt részem, mind stílusra, mind témára, mindenhogy. aztálmodtam h kihúzták a fogam, rengeteg vérrel, és nagyon fájt. rá 3 napra meghalt a nagymamám, csakúgy.
egyik ismerősöm aztálmodta eccercsak, hogy verekedett és kiverték a fogait. rá 1 hétre meghalt a keresztanyja.
még nemírtam le ezt sehova.
amúgy nemtalálkoztam a nagymamámmal, karácsony óta.
és kb májusban halt meg.
ja és igen, betegségben haltak meg. a nagymamámat újraélesztették, és aztmondták jólvan, hamarosan haza is mehet. de aztán hirtelen meghalt.
a keresztanya pedig nem magyarországon élt, és rákos volt, de senki nemtudott róla itt magyarországon, csak mikor a halálhírét közölték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!