Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent ha többször is...

Mit jelent ha többször is szerepelt az álmomban hogy meghalt apum, anyum, tesóm?

Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 23:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem semmit. Én többször álmodtam, hogy megnyertem a lottót. Mégis lakásban élek még.
2009. júl. 21. 00:17
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is sokszor volt már ilyen álmom. Szerintem csak annyit jelent,hogy szereted őket és félted őket a bajoktól. Legalább is én azért álmodom ezeket. :) Tesóm is és apa is messze lakik tőlem, jövő héten anya is költözik messzebbre, tehát kezdődik a nagybetűs élet...valószínűleg én is fogok ilyesmiket álmodni,mert félteni fogom.

21/L

2009. júl. 21. 10:33
 3/10 anonim ***** válasza:

semmit. ha halállal álmodsz, az aztjelenti h az illető sokáig fog élni.

legalábbis ezt olvastam vhol.

akkor parázz be, ha foggal álmodsz, mert az halált jelent.

nekem be is jött sajnos.

és egy ismerősömnek is.

2009. júl. 21. 11:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Én néha a kutyám betegségét álmodom. Mert félek tőle, hogy bekövetkezik. Az álmok egyébként csak arra engednek következtetni, hogy mi zajlik le a fejedben, de a valóságot, SOHA nem befolyásolják. Az csak babona. A fogas dolog sem igaz.
2009. júl. 21. 20:43
 5/10 anonim ***** válasza:

én soha életemben nemálmodtam foggal, aztán egyszer csak egy tőlem teljesen szokatlan álomban volt részem, mind stílusra, mind témára, mindenhogy. aztálmodtam h kihúzták a fogam, rengeteg vérrel, és nagyon fájt. rá 3 napra meghalt a nagymamám, csakúgy.

egyik ismerősöm aztálmodta eccercsak, hogy verekedett és kiverték a fogait. rá 1 hétre meghalt a keresztanyja.

2009. júl. 21. 21:02
 6/10 A kérdező kommentje:
azta :| köszi a válaszokat.
2009. júl. 21. 23:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Na, jó, a fogas dologban lehet valami, mert máshol is olvastam itt, bár lehet, hogy pont te voltál az. Mivel természetfeletti, meg ezoterikus dolgok ugye NEM léteznek, arra tudok gondolni, hogy valahogy a tudatalattitok megérezte a halálok közeledtét valamiből, talán valami szagból, esetleg olyan hormont bocsátottak ki, akik haldokoltak, amit tudat alatt éreztetek meg, és így reagált rá az agyatok, hogy bedobott egy fogas álmot. Ez már csak azért is valószínű, mert ugye nem váratlan balesetben halt meg egyikőjük se, hanem betegségben.(a csakúgy meghalás mögött betegség kell, hogy álljon, más nem lehet; a keresztanyját meg csak én tartom valószínűnek, hogy betegség volt, az előbb elmített okoknál fogva, majd írd meg, miért) Bár lehet, hogy szó sincs ilyenről, csak egyszerűen véletlen történt, mindenesetre biztosan nem természetfeletti dolgokról van szó, mert olyan nem létezik.
2009. júl. 22. 12:32
 8/10 anonim ***** válasza:

még nemírtam le ezt sehova.

amúgy nemtalálkoztam a nagymamámmal, karácsony óta.

és kb májusban halt meg.

2009. júl. 22. 12:40
 9/10 anonim ***** válasza:

ja és igen, betegségben haltak meg. a nagymamámat újraélesztették, és aztmondták jólvan, hamarosan haza is mehet. de aztán hirtelen meghalt.

a keresztanya pedig nem magyarországon élt, és rákos volt, de senki nemtudott róla itt magyarországon, csak mikor a halálhírét közölték.

2009. júl. 22. 12:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor ez véletlen.
2009. júl. 22. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!