Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Te miért szereted Justint?

Te miért szereted Justint?

Figyelt kérdés
Justin Bieber korunk, egyik leghíresebb és legjobb előadója. Számtalan ok van arra hogy miért szeretjük annyira sokan. Te miért szereted Justint? Mi az ami megtetszett benne?

2012. aug. 9. 12:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
Akkor is b*zi :D
2012. aug. 15. 18:42
 12/16 anonim ***** válasza:
39%

Kedves utolsó.

Az emberek (köztük én is) nem magát justint utáljuk hanem a zenéjét. Ahoz hogy magát az embert utláljuk akkor ismernünk kell őt személyesen. És még annyi hogí a 10-11 éves porbafingó kislányok nem magát Justint szeretik hanem csak azt gondolják hogy milyen cuki.

És kérdező.

Miért gondolod azt hogy mindenki szereti? Azt higyed hogy mindenki szereti az ő tini popzenéjét meg rapjét hallgatja?

A világ lejobb előadója meg hogy lenne? Mert rámosolyog az őt bálványozó kis p*csákra?

2012. aug. 16. 08:22
 13/16 anonim ***** válasza:
41%

Én nemcsak a zenéjét nem szeretem hanem magam az embert is!

Nézzétek már meg a gyereket! 18-19 éves és ez nem férfi!! Hát hogy öltözködik? [link] Majd ha ilyen lesz akkor érdemli meg a tiszteletem és nem így : [link]

2012. aug. 16. 08:53
 14/16 anonim ***** válasza:
58%
Amikor írtam hogy kedves utolsó akkor nem a 75°%-os kommentelőnek írtam csak nem vettem észre hogy más is írt elöttem bocsi.
2012. aug. 16. 13:28
 15/16 Tity válasza:
52%
10. válaszoló,egyetértek.
2012. szept. 30. 19:41
 16/16 happyday ***** válasza:
100%
Nem szeretem.A zenéjét.Mint embert,nem ismerhetem.
2012. nov. 24. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!