Mit tudnek tenni, hogy ne legyek lelkileg ennyire ures?
Figyelt kérdés
Kulfoldon elek 2 eve. Nem szeretek itt lenni, de sajnos a penz nagy ur! 3 hete ott kellett hagynom az allasomat, mert baratom kapott egy jobbat es ezert elkoltoztunk. Ezen a reszen kevesebb a munka, nehezebb talalni. Mar szinte mindent megprobaltam es egyenlore semmi, pedig beszelem a nyelvet (persze mindig van mit tanulni). Most mar 4 napja csak otthon vagyok, mert mar nincs erom elmenni sehova a rengeteg elutasitas miatt, na meg varom a telefonokat, hatha valaki felhiv, hogy van melo. Kozben neten is keresgelek, de semmi. A baratom ma ismet felhivott, hogy egy-ket oraval kesobb jon haza, mert dumal a munkatarsaival. Tudom kell neki a tarsasag, de nekem is szuksegem lenne ra. Meghulyulok egesz nap nincs kihez szolnom. Az osszes haverom az elozo kornyeken lakik, de ugye ahhoz penz kellene, hogy kimozduljak, kolteni pedig nem szeretnek. Raadasul tobben lakunk egy hazban, es az egyik lako (kisebbsegi), idehozta a csaladjat, akik nem dolgoznak es egesz nap kint ulnek a kertben vagy a konyhaban. Tehat egy szobaba vagyok bezarva. Koltozesre ugye most nincs penz. Gyakran elgondolkodom, hogy hazamegyek, de otthon is mit csinaljak? Szuleimnek segiteni kene. Bar most sem tudok! Mar azon is gyakran gondolkodom, hogy elhagyom a baratom, de o is szeret es en is ot. Csak nem erti meg, hogy nagyon rossz nekem. Mindig azt mondja, hogy csak nyavalygok, meg nekem semmi nem jo. Persze O nincs bezarva egy szobaba, meg vannak baratai, es en mar bedilizek. Most is sirok, ahogy vegigolvasom amit leirtam. Tudom, hogy vannak akiknek sokkal rosszabb, meg nem szabad feladni, de en mar nem birom! Olyan szar ez az egesz. Karacsonyra is tervezem a hazamenetelt, de az sem biztos, hogy osszejon. Es mar harmadszor anyuek nelkul a kocsog penz miatt, de persze elismeres, sosem jart melle! Miert kellett otthagynom a hazamat? Miert nem engednek megelni??? De a legfontosabb mit csinaljak, hogy kilabaljak ebbol a sok rosszbol???2012. aug. 8. 19:01
1/1 anonim válasza:
Én a helyedben hazajönnék, mert az itteni létbizonytalanság még mindig jobb, mint amiben most élsz, izoláltan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!