Szerintetek börtönbe kerülhetek e miatt?
Tanúskodni hívnak holnap, nem tudom miért, hogy a nő miatt, vagy a férfi miatt.
A nővel szexuálisan érintkeztem, akiről kiderült hogy házas, hazudott nekem, mert azt mondta három hónapja elvált, sajnos bizonyítani nem tudom, hihetnek nekem ennek ellenére, ha a nő tagadná?
A férje amikor meglátott minket, már ruhában voltam, a zoknikat és a cipőket nem tudtam felvenni mert egyfolytában ütlegelt egy gumibottal, meg se várta hogy magyarázkodjak, elmenekültem, be akartam ülni az autómba, amikor az autóm ablakait sorra sorra betörte, de elengedett végül, és a szilánkokkal teli autóba beültem és elhajtottam onnan. A továbbiakban nem tudom mi történhetett, valószínű a nőt is elverte gumibottal, nem tudom.
Szerintetek ki lehet a vádlott, a nő vagy a férfi?
Szerintetek mondjam el az igazat?
Nem akarok börtönbe kerülni.
Mert így állítólagosan házasságtörő vagyok, e miatt börtönbe kerülhetek szerintetek?
Az a lényeg, hogy csakis az igazat mondd majd a jegyzőkönyvbe.
Nincs félnivalód elvileg, de a férj lehet, hogy kitalált valamit, pl. azt vallotta, hogy te megtámadtad őt, stb.
A házasságtörés nem jogsértő cselekmény. :)
köszönöm, akkor elmondom majd az igazat.
elvileg? na ez már nem valami biztató számomra :S
remélem nem hívnak oda többet, ezt is sokallom, ezt az egy adandó alkalmat :(
mitől függ hogy többször kihallgatnak, vagy hogy bíróságra is megidéznek?
szeretném elfelejteni már ezt a dolgot örökre :/
Neked kellett volna a rendőrségre menni és azonnal feljelenteni az ürgét garázdaságért és rongálásért. A gumibot miatt akár súlyos testi sértés kísérletéért is.
Az ilyen kérdések döbbentenek rá mennyire alacsony a jogtudatosság ebben az országban. Házasságtörés, mint bűncselekmény? Melyik században élsz? (De amúgy sem lehet senkit felelősségre vonni, ha tévedésből követne el valamit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!