Szoktatok älmodni éjjel? Emlékeztek is rä ha felébredtek? Ki mit szokott älmodni. Hisztek az älmaitokban? Kinek valosult mär meg az älma? Jot vagy rosszat älmodtok?
Igen, szoktam álmodni, mint majdnem minden, ha nem minden ember a világon. Rövid ideig szoktam emlékezni rájuk, néha percekig, néha napokig, de általában már a felkelés pillanatában kezdenek rohamosan elfelejtődni.
Az álmok semmiképp nem jósolják meg a jövőt, vagy bírnak akármilyen spirituális, varázserővel, de hogy pontosan miért is vannak, azt még nem tudjuk, lévén, hogy agyunk és szervezetünk rendkívül bonyolult.
Senkinek nem valósult meg a világon álma.
Általában jót álmodok, rosszat ritkán szoktam.
Egyszerű... az agy folyamatosan működik, alvás közben sem áll le egy pillanatra sem. Az álmok léte törvényszerű következmény.
Én amúgy többnyire jót, és szerencsére a rossz sem ráz meg különösebben (tehát miközben álmodom, nem félek vagy aggódok, maximum csak egy nagyon kicsit... és általában úgy ér véget az ilyen, hogy "na jó, ez egy hülye álom, ebből elég" és vagy felébredek, vagy véget vetek neki és alszom tovább).
csatlakozva az előtem szólóhoz! Igen, az agy folyamatosan műodik és ennek következtében álmodunk!
Én személy szerint mindenfélét szoktam álmodni legtöbbjének köze sincs a valósághoz, viszont elég sokszor emlékszem rá kelés után, vagy a nap folyamán jut eszembe! Álmom még nem valósult meg ugyan de hiszek benne hogy, van valami jelentőségük! Pl a visszatérő álmok... Nekem kiskoromban volt egy ilyen, nem volt túl érdekes! annyiból állt hogy egy patkány rág valami morzsát és ezt kölönböző nézetekből egyre közelebbről láttam majd amikor "az orrom hegye" is elérhette volna az állatot, felébredtem!
09:05
biztos arra utalt ez az álmod, hogy a következő életedben a lelked abba a patkányba fog beleszállni.
én azt hallottam, hogy mindenki álmodik, minden éjjel. ha nem tenné, úgy leállna az agyaq, hogy meghalna. szerintem nagyon durva:O
én nagyon szerete álmodni:) és volt egy szép álmom, ami meg is történt. Persze nem teljesen úgy, ahogy megálmodtam, de lényegében igen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!