Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elítéled az Antiszemitizmust...

Elítéled az Antiszemitizmust vagy nem?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=xiEoxaAeHDQ

Ez a Talmudból van idézve.A Zsidók legszentebb könyve.De sajnos sokan nem olvasták el és így bedőlnek a Zsidók hazugságainak.Hogy lehetne felnyitni az embereknek a szemét?

2012. aug. 4. 18:17
 1/7 anonim ***** válasza:
ezt a szót is a zsidóság találta ki... ezt nézd meg kérlek: http://www.youtube.com/watch?v=m5TpBMORfT0&feature=player_em.. német tudás nem árt.
2012. aug. 4. 18:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok Németül.De én tudom hogy soha nem volt Holokauszt (sajnos) ezt is csak a zsidók találták ki hogy sajnáltassák magukat.És így átvették a cigányok,niggerek melegek stb.
2012. aug. 4. 18:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez a holokausztozás tényleg el van túlozva, de azt mondani, hogy nem is volt, azért egy kicsit erős, nem?
2012. aug. 4. 19:13
 4/7 anonim ***** válasza:
nem mondta senki, hogy a holokauszt nem volt! a videóban azt halljuk ahogy a volt, izraeli képviselő elmondja, hogy a antiszemita jelzőt arra használja a zsidóság, hogy előnyhöz jussanak mindenhol. ezzel vagdalkoznak magyarul
2012. aug. 4. 19:17
 5/7 A kérdező kommentje:

Holokauszt nem volt!!

Haltak meg zsidók,cigányok stb de nem a Holokamu miatt hanem csak simán a háborúban.Mein Kampf-ban is le van írva hogy a Holokausztot csak tervezte Hitler de nem jutott el odáig (Sajnos).Én szimpatizálok a Hitler elveivel (Nemzeti Szocializmus) Igaz nem vagyok Náci de mindig is utáltam a vörösöket,melegeket,zsidókat,cigányokat stb.Nézzétek meg a videót amit belinkeltem!!!!

2012. aug. 4. 19:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Sok dolog miatt nem értek egyet a zsidó vallással, de az ilyen hülyeséget terjesztőket is legalább annyira elítélem.
2012. aug. 4. 19:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nem tagadom a holokausztot. Támogatom.
2012. aug. 4. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!