Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Hát szóval. Az...

Mit csináljak? Hát szóval. Az van,hogy egy hétig lemondok a netről/gépről. :) Eléggé függő vagyok már. Ha mondhatom így. :/ Van valami ötletetek, hogy mivel töltsem el az időt?

Figyelt kérdés

Olvasni fogok sokat ( eddig is olvastam, szoval nem mondhatja senki hogy kockulok mindig ) .. szobámat dizájnolom ... dvd-ek... wá és mást nemtudok. Szoval ötletek kénének. (: Köszönőőm. :)

14 vagyok. (:

2009. júl. 19. 08:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
menj el a haverjaiddal bringázni v koncertre v strandra, szóval közös programok amik sokáig tartank
2009. júl. 19. 08:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát a strand alapból ki van most egy időre lőve, mert a héten voltam kétszer... hagyj ne mondjam,hogy naptejet nem vittem, és olyan vagyok mint egy rák. :S Amugy meg köszönöm. (:
2009. júl. 19. 09:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
szervezz barátokkal közös programokat, menjetek fel valakihez filmezni, menjetek sátorozni, horgászni..esetleg sportolj valamit(görkori, gördeszka,bicaj)
2009. júl. 19. 10:07
 4/4 anonim ***** válasza:
1 hetet simán ki lehet bírni még ha semmit nem csinálsz akkor is, nem kell aggódni, nem halsz bele:) Nekem 3 hónapig nem volt netem, de ezalatt megtanultam rajzolni meg angolt tanultam.
2009. júl. 19. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!