Mit tegyek, ha kilátástalan a helyzet?
Semmi sem kilátástalan.
Nézd a jó oldalát, nagyanyád olyan gyökér, hogy teljesen megedződtél mellette, senki nem fog tudni a későbbiekben megbántani.
Hidd el, azok, akik az ő véleményére adnak, egy szinten vannak vele, és a te életedben nem játszhatnak fontos szerepet.
Aki megismer, tudja, hogy milyen ember vagy valójában.
Sajnálatos, hogy senki nem bír vele.
Mi lenne, ha átjelentkeznél más városba gimnáziumba,és kollégiumba költöznél?
Egy koli nem olyan drága mint egy albérlet, diákmeló?
Addig se vagy otthon :)
Azért annyira nem szuper ilyen ember mellett edződni, volt tapasztalatom, és megkeseríti az ember életét, hogy a tanulásod is rámehet, nem mersz barátokat haza vinni stb.
Egy normális tinédzser életet kár feláldozni egy szadista ember miatt, csak, hogy megedződjön az ember lánya...mert egyszer vagy kamasz, és ezek az évek nem fognak visszajönni.
előző vagyok, még eszembe jutott valami.
Én anno 14 évesen egy családi perpartvar közepette, nem mertem lépni, és ma már nagyon bánom. Évek keserűségét spóroltam volna meg magamnak, ha akkor veszek egy nagy levegőt, és elmegyek az ország másik végére kollégiumba, és akkor másképp alakul minden. Megbántam, hogy nem jöttem el anno időben.
Nem is mondtam, hoyg ez olyan happy, de mindennek van jó oldala is.
Kérdező, ha szüleid nem tudják fizetni akoleszt, nyilván lehet segélyt kérni.
Amúgy megkérdezted a nagyanyádat, mi baja veled? Lehet, hoyg elmondja. Talán valami családi dolog, amiről valószínűleg nem tehetsz, de tisztázhatnátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!