Miért viselkedik így velem az Lb-m?
Most jött haza nyaralásból ,és elhívtam valahová.Megis beszéltük a találkozót,és mondta ,hogy majd hív ,mert az anyját meg kell kérdeznie előbb.NEm hívott ,én pedig hiába hívogattam.Későb kiderült rokonoknál volt.Am.mindig ezt csinálja.Ha valamit megbeszélünk azt még 6x megkell rágni + lebeszélni anyucival.
15/l
Van akit "rövidebb pórázon" tartanak a szülők, de ez még később is lehet így. Van egy jóbarátom, 26 lesz nemsokára - ha az anyja azt mondja hogy nem, akkor egyszerűen nem. Nem talán, vagy esetleg, csak egyszerűen nem...
Mondjuk azt mondhatta volna, hogy "bocsi, most tud csak az egész család együtt menni a rokonokat meglátogatni, tegyük át valamikorra".
Bocs hogy ezt mondom de lehet hogy mégsem a legjobb barátnő.Sztem nem foglalkozz vele.Lehet még más legjobb barátnőd is.
18/F
Ez sztem csak egy hülye kifogás hogy meg kell kérdezni anyucit hogy ne kelljen elmennie veled.Előző voltam.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!