Miért viselkedik így velem?
Természetesen rosszul esik mindenkinek.Nekem is volt már ilyesmi helyzetem,ez azt jelenti értékesebb barátnak tartja a másikat,biztos szeret téged is,de nem te vagy a number1!Én az ilyen "barátokat" magasról lesz@rom,és átértékelem én is hogy valóban barátnak számít-e vagy csak havernak.És amikor ő hív akkor én sem megyek sehova vele,vagy mással bulizok stb.Ezt meg is mondom neki.Ennyi
23F
A másik lány valamiért közelebb áll a barátnődhöz mint te. Ki kéne derítened az okát. A másik lány megértőbb? Jobb vele beszélgetni? Régebb óta tart a barátságuk? Több a közös témájuk vagy az élményük?
Ha igazán fontossá akarsz válni a barátok életében, azért tenni kell, és nem keveset. :)
Természetesen senkinek nem esik jól, ha mellőzik. Pláne nem olyan ember, akit szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!