Milyen sims 3-ban sztárnak lenni?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok v.mi kitartó, tehát nagy valószínűséggel nem jutok el odáig...2012. aug. 3. 07:14
1/4 anonim válasza:
Felemelő érzés, életem csúcspontja....
2/4 anonim válasza:
Előnyei vannak, pl:van, hogy autó grammot kérnek tőled, vagy közös fényképet, és az üzletekben ha vásárolsz, néha kapsz kedvezményt. :) a hátránya az, hogy mindig ott áll a házadnál 1 vagy több lesifotós és soha nem mennek haza, ez kicsit idegesítő számomra. :/
3/4 anonim válasza:
Én hátrányhoz még azt is hozzá sorolnám, hogy utálom, ha ártatlanul megvádolják. És ilyen sokszor van. Ezzel az jár, hogy akik a barátai (és egy hírességnek mindig sok van) megutálják egy kicsit. tehát lejjebb megy a kapcsolatmutató. És hogyha simed híres, elfoglalt is, és nehéz újra felvirágoztatni ezeket a kapcsolatokat..
4/4 anonim válasza:
Meg ajándékokat kapsz a cégektől. akár olyanokat is, amelyeket nem lehet megvenni, csak így nyerni. Eddig volt nekem elektromos gitárom, egyedi TV-m és egyedi pezsgőfürdőm
Egyébként ha megnyitod a parancsablakot, és beírod hogy testingcheatsenabled true akkor bekapcsolsz egy csalókódot. Shift + balklikk a simre, és van egy olyan opció hogy csillagszint beállítása, és ott beírhatod hogy mekkora legyen a csillagszintje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!