Néha nem érzitek azt, hogy de jó lenne hollywoodi sztárnak lenni?
Néha amikor nézek egy filmet, vagy sorozatok akkor arra gondolok, hogy de jó lehet ezeknek a színészeknek az élete, mindenük meg van, érdekes a munkájuk, milliárdosok....és ilyenkor arra gondolok, hogy én egy senki vagyok és ez elkeserít. Aztán eszembe jut, hogy azért nem annyira jó nekik, mert nincs magánéletük....
Gondolkozott már ezen valaki?
Elég nevetséges, ovodás szintű a kérdés, de nekem ez éppen tegnap jutott az eszembe, és érdekel, mit gondoltok.
20L
(Azt hittem, hogy egy kisgyerek (10körül) írta kérdést, de látom egy felnőtt nő... (én 23/f))
Szóval én azt gondolom hogy az indoklásod alapján valami nagy hiány van az életedben... Mindegy mi. De ha a szeretet érzése járna át a hiány helyett, akkor legfeljebb poénból gondolnál bele a sztárságba.
Akik sztárok akarnak lenni (azért mert azoknak olyan jó)
azok valójában sírnak. Sírnak mert nincs bennük szeretet.
Sry, radikális voltam. De így gondolom/tapasztalom.
Intelligens lány vagy. Ez virít a soraid közül.
Én hiszek benned és hiszek a képességeidben.
De te még nem hiszel magadban ahogy nézem :)
És nyilván jó okod van rá. Nem éltem úgy mint te. Nem tudhatom.
De azt tudom hogy sokkal jobban a sorsunk urai vagyunk mint ahogy te most azt gondolod. Kár hogy ezt a hitet nem lehet neked átadni itt néhány gépelt sorban... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!