Milyen híresnek lenni? Média sztárnak?
Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 13:10
1/11 anonim válasza:
Hááát, szerintem nem túl kellemes. Nem mehetsz ki a strandra mert fényképeznek, nem csinálhatsz szinte semmit, mert azonnal rólad cikkeznek.Minden héten kapod a leveleket, hogy légyszi küldj már egy kazettát én vagyok a legnagyobb rajongód. Nem lehet olyan leányálom, mint ahogy látszik.
3/11 anonim válasza:
En itthon nem tartok senkit sem sztàrnak,legfeljebb ismert embernek,majomkodàs amit csinàlnak:)
4/11 anonim válasza:
Nana, azért vannak jók is, de őket nem mutogatják nagyon. Ott van pl. a Crystal, Kasza Tibi, na ők tényleg értenek a zenéhez (azért állítom ilyen biztosan, mert én is értek hozzá), szóval ők tényleg jók. Oroszlán Szonja is jó, az apukája is jó. Presser is jó.
8/11 anonim válasza:
szánalmas.
kb semmit nem tettek le az asztalra, de minden nap kijön róluk egy fotó, h tegnap mit csináltak.
9/11 anonim válasza:
Kasza Tibi brüha-ha.Még a saját véleménye is az magáról,hogy nem tud énekelni...
10/11 anonim válasza:
Szerintem fárasztó lehet. Én azokat sajnálom, akik tényleg jók a területükön, tényleg értékes művészek és emberek (kevés ugyan, de van), mégis ugyanúgy vannak zaklatóik, ugyanúgy cikkeznek róluk valótlan dolgokat is, mint a többiekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!