Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyi idő, még a Trenkwalder...

Mennyi idő, még a Trenkwalder tájékoztat?

Figyelt kérdés
Beküldtem hozzájuk az önéletrajzomat,ugyanis van az egyik céghez felvétel,amihez Ők közvetítik az embereket.Ez egy multinacionális cég,szeretnék oda bekerülni.Mennyi idő még elolvassák az önéletrajzomat,és értesítenek?Nem szeretnék kifutni az időből...

2012. aug. 2. 13:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A trenkwalder komolytalan cég. Néhányszor jelentkeztem hozzájuk állásra. Még azt is írtam nekik, hogy ha az adott állás éppen nem aktuális, azért szeretnék velük személyesen beszélni más lehetőségekről. Kizárólag olyan hirdetésre jelentkeztem, amire megfelelnék.

És se kép, se hang, nem jeleztek vissza semmit.

Gondolom csak reklámozzák magukat, és az álláshirdetéseik nagy része nem valós.

Nagy reményeket ne fűzz hozzájuk.

2012. aug. 2. 13:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem ők hirdették,hanem a multi cég hirdette az állás(okat).Nekik küldtem egy önéletrajzot,aztán visszaírtak,hogy csak a Trenkwalderen keresztül tudnak felvenni egyenlőre mindenkit,ezért küldjek nekik egyet.Megadták a címet.Ezért gondolom...A környékünkről több százan dolgoznak Trenkwalderen kerezstül annál a cégnél.
2012. aug. 2. 13:57
 3/3 anonim válasza:
Én jelentkeztem náluk egy Boschnál meghirdetett állásra, ha jól emlékszem még aznap, de legkésőbb másnap hívtak telefonon egyeztetni. Kedden megyek hozzájuk valami tesztre.
2013. ápr. 14. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!