nekem van már 3 éve, nagyon hátrányom nem volt belőle, csak egyszer mikor edzésen nem vettem ki és kiszakadt, de visszanőtt rendesen és megvan még:D amikor szúrták az sem fájt ráadásul pár másodperc alatt megvolt az egész
2012. aug. 1. 21:46
2/9 anonim válasza:
Én szinte az össze füllyukam magamnak szúrtam, a porcban is, ééés hát nem volt a legkellemesebb érzés.. hátránya talán hogy úgy kb. 1 hónapig fáj, és az elején még könnyen begyullad :| előnye pedig hogy nagyon jól néz ki :P
2012. aug. 1. 23:14
3/9 anonim válasza:
én kb 1 hónapja lövettem, nagyon féltem tőle, de kellemesen csalódtam :) egy pillanat volt az egész, mai napig picit pirosabb az a fülem, mint a másik, de nem dagadt/gyulladt be szerencsére. :) az viszont rossz, hogy néha megfeledkezik róla az ember és beleakad a fésű stb. :|
amúgy azt mondják, hogy szúratni érdemes, mert az nem roncsolja a porcot. hát én nem adtam ki érte 4500 ft-ot, 1000 ft-ért belövettem. és nem lett semmi bajom. :)
16/L
2012. aug. 2. 10:08
4/9 anonim válasza:
Nekem van lövetve és szúratva is. Lövésnél eltört a porc, a kínok kínja volt mire valamennyire helyrejött, de az ott mindig érzékenyebb rész lesz.
Amit szúrtak az szépen begyógyult. :)
Ha karikát rakatsz az nagyon fáj amikor berakják, de ha másfajta ékszert szeretnél az nem vészes.
2012. aug. 2. 18:49
5/9 anonim válasza:
Én 4 hónapja szúrattam és nem volt vészes. Az első pár nap még nagyon érzékeny volt de ha rendesen foglalkozik vele az ember nem lesz semmi baj. Arra figyelj majd oda hogyha begyógyul és már ki lehet cserélni ne húzd el nagyon sokáig, mert az ékszer mögött pattanásszerű duzzanat fog megjelenni, de egy pár napon belül az is el fog tünni. Szóval szerintem csináltasd meg, nem fogod megbánni ;) Sok sikert hozzá!
2012. aug. 7. 14:37
6/9 crissie mirage válasza:
Nekem 3 van, az elsőt egy éve, a másik kettőt pedig 2 hónapja lövettem. Semmi probléma nem lehet vele, ha megfelelően kezeled:) Az egyetlen hátrány talán az, hogy egy ideig nem tudsz majd azon a füleden aludni. De ezt szerintem be lehet vállalni, a lövés sem olyan vészes, bár a szúrást többen ajánlják, nekem nem volt problémám a lövéssel sem, pár óra múlva már nem is fájt, csak ha hozzáértem. Persze ez nem garantálja, hogy neked is így lesz, hiszen emberfüggő. Mindenképp szakemberrel csináltasd, úgy biztos nem lesz baj.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!