Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok a One Directi...

Ti mit gondoltok a One Directionról?

Figyelt kérdés
2012. júl. 31. 22:11
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
Utálom: gyenge zene semmi különös kinézet...
2012. júl. 31. 22:17
 2/6 anonim ***** válasza:
19%
Ahh még ,h semmi különös kinézet? Zayn ;)Harry;) szerintem a leghelyesebbek(:.A zenéjük sem az utolsó*.* sőt. Egyébként a sok fiú azért b*zizza le meg stb.mert irigyek rájuk.ennyi. éés Zayn Malik nyomába érni nem kis dolog:P
2012. júl. 31. 22:59
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
És neked kérdező,mi a véleményed róluk? (: szabad tudni?
2012. júl. 31. 23:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem egy elég jó fiúbanda, a zenéjük tetszik a stílusuk is jó..azt meg valójában nem értem miért kell leb*zizni őket..ha valaki tudja hogy miért azok lécci írja le. Talán azért mert a fiúk híresek, jóképűek, lányok milliói rajonganak értük és valamit tettek is le az asztalra..valószínűleg ezért..;)
2012. aug. 1. 18:57
 5/6 anonim válasza:
81%
nekem valahogy nem tetszik ez a fiúbanda. persze, tudom a legtöbb lánynak ők az álompasik, meg minden. de nekem egyáltalán nem jönnek be. nem jók a számaik nem jó a stílusuk (túl nyálas). igazából csak azért lettek híresek, mert összeválogatták a "szépfiúkat" és összedobták egy bandába. persze semmi énektudás. lehet szidni de nekem ez a véleményem...
2012. aug. 16. 21:34
 6/6 Hinamori ~Yoseob~ ***** válasza:
Bocs de nem szeretem őket, és szerintem semmi ének hangjuk nincs...sokan fikázzák azt amit én szeretek szal tudom milyen érzés, de szarok a véleményükre mert a kpop és a jrock a legjobb :D
2012. okt. 7. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!