Mit gondoltok ezekről a hummoristáról?
Mit gondoltok Kiss Ádámról ,Beliczai Balázsról és Benk Dénesről ?
Szerintetek ki a legtehetségesebb közülük ? :)
Valamint kinek a legjobb az előadás módja ? És mennyire csípitek a szeményüket? :)
Beliczait annyira nem bírom, de jó poénjai vannak és legtöbbször az előadásmódja sem rossz.
Benk Dénes talán nem eléggé érdekes és a poénjai is változó minőségűek de van, hogy nagyon meg tud nevettetni
Kiss Ádámot tartom közülük a legtehetségesebbnek, viszont ő meg egyértelműen túl van sztárolva, annyival azért nem jobb a többektől.
Ha csak e kozul a harom kozul lehet valasztani, akkor Kiss Adam. Egyszeruen behalok a palin, mikor a sziciliai nyaralast reszletezi:)
Ha barkit lehet valasztani, akkor Kohalmi!!! Egyszeruen zsenialis muki, abszolut favorit:)
A legtöbbet Beliczain szoktam nevetni
Az előadásmódja szerintem Benk Dénesnek a legjobb, őt csípem a legjobban ezek közül
Kiss Ádám is jó, de ahogy az előttem szóló mondta túl van sztárolva és mostanában nagyon nagyképű. Túlságosan plázafiúnak néz ki xD.
Beliczai: szerintem a legjobb.
Benk: őt is csípem.
Kiss Ádám: régen szerettem, most már szerintem idegesítő és erőltetett. (De a régi poénjait most is meg tudom hallgatni bármikor.)
Kiss Ádám: az elején jó volt, mára már beképzelt és idegesítő lett.
Benk: jó fej, bírom a dumáját.
Beliczai: egyik legjobb magyar stand-upos/parodista.
Kiss Ádám: Mostanában nagyon beképzelt azt vettem észre azóta amióta lecserélte Benk Dénes Elek Péterre azóta a viccei is rosszabbottak de régi műsorait bármikor tudok kacagni egy jót
Benk Dénes: Picit sok a tabu de megértés hallottam egyszer nyilatkozott hogy miért beszél ennyit a sz**szről azt mondta mert ez tetszik jobban a közönségnek de amikor nem a tabukról beszél az tényleg tetszik
Beliczai Balázs: Ő szerintem semmit se változott szerintem mindig jó volt mindig jó lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!