Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek majd a suliban? 13/L

Mit tegyek majd a suliban? 13/L

Figyelt kérdés
Kicsit hülyén hangzik a kérdés, tudom. Az a történetem, hogy nincsenek állandó barátnőim. Mindig mással vagyok, mert nem szeretnék évekig egy emberrel lenni. Az unalmas. És ezért félek az év kezdéstől. Már csak egy évet kell a mostani sulimba járnom, de ez az én osztályomban nagyon soknak fog tűnni, ugyanis az én osztályomba olyan "nagy menők" járnak. Volt mikor én is velük voltam, de nagyon szánalmas dolgokat csináltam velük és megijedtem attól ami velük lett belőlem, ezért kiléptem a társaságból. Ezért állandóan engem bántanak. Szóban csak.

2012. júl. 31. 15:25
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szard le őket. Nekem is ilyen osztályom volt. Csöndben elvoltam magamban, gondolkoztam, és az utolsó évem hawai volt.
2012. júl. 31. 19:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne erdekeljen hogy piszkalnak.
2012. aug. 7. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!