Azzal a kezeddel törlöd ki a feneked, amelyik "kezes vagy"?
Teljesen komoly a kérdés :). Minap gondolkodtam el ezen, és a közeli ismerőseim, családtagjaim nem akarom megkérdezni (nem egy vasárnapi ebéd közbeni téma).
Azért ragadt meg ez a dolog bennem, mert én jobb kezes vagyok, még is a bal kezem használom a szent helyen :D
Légyszi normálisan válaszoljatok, és írjátok meg, hogy milyen neműek vagytok, milyen kezesek, és erre melyik kezetek használjátok! Hátha van valami "szabályszerűség" erre.
Előre is köszönöm :)
én jobb kezes vagyok és jobb kézzel szoktam:DD
17L
nem szoktam kitörölni xD
amúgy jobb kezes és azzal is törlöm
14/f
Jobb kezes vagyok és a jobb kezemet szoktam használni. XD (Meg persze wc papírt, de ez alapvető:D)
16L
jobb-jobb
egyébként a szabályszerűséghez :) néhány afrikai helyen ahol kézzel esznek, ott csakis bal kézzel törlik ki maguknak, és csakis jobb kézzel esznek...aki bal kézzel hozzá nyúl ott az ételhez, azt illetlennek tartják
Továbbá ezért szokták mondani, hogy "Ő XY jobbkeze." "Jobbkeze: amelyikkel kiveri a fszát, meg amelyikkel a sggét törli?" :D
Egyébént jobb-jobb.
jobb-jobb
16L
fura h te bal kezzel..:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!