Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Jobb vagy bal kezes vagy?...

Jobb vagy bal kezes vagy? Melyik kezeddel sminkeled magad?

Figyelt kérdés

Na, mit tesz az unalom és az alváshiány... :)

Én jobb kezes vagyok, de mindig bal kézzel sminkelem magam. És az íráson kívül mindent ballal csinálok.

Ti hogy vagytok ezzel?

2009. jún. 4. 13:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Jobb kezes vagyok, azzal is sminkelek, ballal nem tudok, egyedül csak gitározni szoktam ballal meg néha rajzolni:)
2009. jún. 4. 14:00
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
ami kézügyességet igényel azt jobb kézzel csinálom, mert jobb kezes vagyok, ami nem azt ballal :D
2009. jún. 4. 14:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
balos voltam de átszoktattak..csak irni tudok jobbal,a többit ballal csinálom (igy a sminkelést is)
2009. jún. 4. 14:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is balosnak indultam, de mindig rám szóltak, hogy jobb kézzel fogjam a ceruzát, meg minden. Így aztán jobb kezes lettem, de bal kézzel is ugyanúgy tudok írni meg rajzolni is. Sminkelésnél pl. ha szempillaspirált használok, a jobb szememet jobb, a bal szememet bal kézzel festem. :)
2009. jún. 4. 14:18
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Én totál balkezes vagyok! Mindent azzal csinálom. Azonban, ha látok egy balkezest írni,mindig furcsának találom, olyan sutának néz ki:) Hm... Akkor én is:)
2009. jún. 4. 14:21
 6/10 anonim ***** válasza:
84%

Én mindkettőt használom íráshoz, rajzoláshoz és sminkeléshez is. A cigit is mindig más kezemben fogom, és SMS-t is hangulatom szerint írok a jobb vagy a bal kezemmel. :) Egyforma ügyes vagyok mindkettővel, egyedül a labdajátékokhoz nem tudom használni a bal kezemet, de ilyeneket nem is nagyon szoktam játszani.

Ja, és nem átszoktatott balkezes vagyok, hanem csak így alakult. Van ilyen teszt ami szerint a jobb oldalam dominánsabb, de én ebből nem sokat veszek észre. :)

2009. jún. 4. 14:26
 7/10 anonim ***** válasza:
69%
jobbkezes vagyok és a jobb kezemmel sminkelek, a ballal például tusvonal húzásánál a szemhéjamat feszítem ki
2009. jún. 4. 15:16
 8/10 anonim ***** válasza:
melyik agya ment pontozott le???
2009. jún. 4. 18:36
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, én nem pontoztam le senkit, mind hasznos volt.

Én már rég nem értem ezt a pontozást, nyugi... :)

2009. jún. 5. 17:38
 10/10 anonim ***** válasza:
jobb kezes vagyok, jobbal sminkelek:D
2009. júl. 30. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!