Szivattatok már meg alvó embert táborban vagy koliban?
Figyelt kérdés
Ha valaki szivatott már meg alvó embert táborban vagy koliban, vagy ha őt szivatták meg, légyszi írjon:D
2009. júl. 17. 12:55
1/9 anonim válasza:
nem és engem sem szívattak tudod van az a mondás "Alvó,sz@ró,b@szó,evő"embert békén kell hagyni!Mellesleg elég paraszt dolog egy magatehetetlen(jelen esetben alvó)emberrel kib@szni!
2009. júl. 17. 13:03
2/9 anonim válasza:
Nálunk táborban a fogkrémezés ment nagyon minden éjjel meg a másik leöntése.
2009. júl. 17. 16:19
3/9 anonim válasza:
gyengék vagytok. egy pohárból töltögessétek a vizet a másikba, vagy öntsetek a fülébe vizet, vagy nemtom mit csináltok ez a lényeg, hogy hallja a víz csobogását. a ügyesen csináljátok, ajjor behugyál!!! :)
2009. júl. 19. 23:41
4/9 anonim válasza:
Én megszivattam mindenkit a kiránduláson... Ezért nem is volt ott alvó ember!!!
2009. júl. 19. 23:50
5/9 anonim válasza:
Koliban szívattak meg. Dög fáradt voltam, hamar elaludtam, és fel sem keltem rá: össze lettem sminkezve. Akkor haragudtam, most már röhögök rajta. :D
2009. júl. 20. 01:03
6/9 anonim válasza:
nem, mert táborban nem aludt senki:) és nem vagyok kolis
2009. júl. 20. 09:33
7/9 anonim válasza:
Mi táborban külön házban voltunk hárman, és az egyik gyerek még új volt, akkor jött előszőr.
Éjjelente kérdezgettük tőle, hogy alszik-e (persze mikor már aludt). Egyik este pedig berontottunk avval, hogy tűz van, pakoljon mert terjed a tűz és veszélyes...szegény úgy meg volt ijedve, hogy nem tudta mit csináljon...csak ült az ágyon kétségbeesve! :)
Meg még sok hülyeséget csináltunk, csak akkor éppen nem aludt! :P
15/F
2009. júl. 20. 12:53
8/9 anonim válasza:
Apum mesélte, hogy mennie kellett este dolgozni. Nem volt semmi komolyabb munkálya, így a főnöke magára hagyta, elment aludni. A főnöke elég rosszul látott, így vastag szemüvege volt. Amikor már elaludt, akkor Apum munkatársai bekenték fáradt zsírral a szemüveget tökig. Szóltak az osztályvezetőnek, hogy alszik. Jött is és gyorsan felébresztette, hogy maga mit csinál itt. Ő ijedtében azt sem tudta, hogy mit csináljon, csak közölte az osztályvezetővel, hogy megvakult. Röhögtek rajta egy nagyot és levették róla a szemüveget.
2009. júl. 29. 23:12
9/9 anonim válasza:
az enyém a 4. komment.
Egyszer elég érdekesen keltettek. Köztudott, hogy nagyon nagyon mélyen alszok. A gyerek megrázott. Nem reagáltam. Megpofozott, de semmi. Háton aludtam. A derekamra ült, rátette a kezét a mellkasomra, és megnyomta tiszta erejéből. Ekkor hirtelen felültem, de úgy,hogy lefejeltem a gyereket. Az orra betört. Na így jár az, aki hajnali 3-kor kelt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!