Elsősorban aki volt a bátor táborban?!
Figyelt kérdés
Aki volt esetleg a bátor táborban,attól kérdezném hogy mi a tábor dal címe és ki énekli? ,,fogd a kezem és érezd magad biztonságban.... "2011. júl. 17. 15:28
1/4 anonim válasza:
Senki és mindenki, ez az indulója a tábornak.
"Együtt leszünk, míg a szív dobban
Emlékek sziklái közt víz csobban
Ha úgy érzed félelmek közt végleg elveszünk
Szívünk közös szigetén újra együtt leszünk.
Fogd a kezem és érezd magad biztonságban
Tudnod kell, hogy veled vagyok a nagyvilágban
A gond, a baj, a félelem csak nyári zápor
Kiáltsuk most együtt azt, hogy Bátor tábor!?"
2/4 anonim válasza:
Van itt olyan, aki önkéntes volt a táborban? Tőle kérdeznék pár dolgot. :)
Olvastam, h. van úgymond felvételi a táborba. Láttam, h. van elbeszélgetés, meg vmi csapatmunka. Ezek mit takarnak pontosan? Én házi cimborának jelentkeznék majd jövőre, ezért érdekel a dolog.
Előre is köszönöm.
3/4 anonim válasza:
Feladat pl. hogy kapsz egy random bábut, akinek ki kell találnod egy szuperképességet, és be kell őt mutatnod a csapattársaidnak, hogy milyen szuperképességei vannak, és ezeket hogy használja.
4/4 retfalvi gyöngyi válasza:
Rúzsa Magdi énekli a dalt, Fogd a kezem a címe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!