Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » SOS Aki tud segitsen, hóközi...

SOS Aki tud segitsen, hóközi számla?

Figyelt kérdés
T mobilos vagyok, júniusban vettem az előfizetéses telefonomat.kaptam is a júniusiról számlát.most július közepén is jött egy számla de ez nem a júliusi hanem hóközi számla...ez most mi? mindkettőt ki kell fizetnem? Előre is köszönöm

2012. júl. 22. 15:36
 1/3 anonim válasza:
szia. Nézd meg, hogy mit tartalmaz a számla (havidíj+forgalmi díj vagy készülékrészlet) és, hogy mikori időszakra szól (pl.:07.01-07.30).
2012. júl. 23. 12:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Azért kell kifizetnem mert túl léptem egy bizonyos összeget, tehát a júniusi telefon számlám 15 600ft volt....ez a hóközi számla pedig 15 000. nincs időszak rá irva....csaknnyi hogy július 17, és augusztus 1-ig kell befizetni
2012. júl. 23. 13:01
 3/3 anonim válasza:

szia. Ebben az esetben mindkettőt ki kell fizetni. nem fogsz többet fizetni, mint amennyit forgalmaztál, a következő számlád ezzel az összeggel csökkentett lesz.

Remélem tudtam segíteni

2012. júl. 24. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!