Hogyan tudnék leszokni róla?
Figyelt kérdés
Van mostanában egy furcsa szokásom, az, hogy affektálok.
A barátnőim szerint vicces, de a külsősöket nagyon feltudja idegesíteni, és már engem is idegesít.
Néhány ember,akit nem ismerek, a hülye beszédstílusom miatt elkönyvelt egy p*csának, pedig egyáltalán nem olyan a természetem. Tehát az lenne a nagy kérdésem, hogy van rajtam kivül még ilyen ember, és hogy hogy tudnék minél gyorsabban leszokni róla, és visszatérni a normális beszédhez?:)
2012. júl. 22. 12:02
1/1 2xSü válasza:
Figyeld önmagad beszéd közben. Ez elhatározás kérdése. Ha észreveszed, akkor tudsz változtatni rajta. Ha sokat változtatsz rajta, akkor idővel szokásoddá válik, már nem is kell rá figyelni. A lényeg, hogy minden beszédhelyzetben jusson eszedbe, hogy figyelni akarsz a beszédedre. Előtte képzeld el sokat azokat a helyzeteket, mikor meg fogsz szólalni. Ha sokszor tudatosítod, akkor valóban eszedbe fog jutni az adott helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!