Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A world of warcraft miért...

A world of warcraft miért olyan mint egy drog? Mert aszt hallom hogy sokan csak azt jáccák semmit nem csinálnak csak wowoznak. ÉS nem lehet róla leszokni.

Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 12:34
 1/8 anonim ***** válasza:
mivel ugyanúgy függesz tőle ha bejön neked a játék.
2010. júl. 28. 12:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Mivel ugyanannyi pénzt költesz rá, mintha drogoznál és ugyanúgy függő leszel tőle.
2010. júl. 28. 12:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan, mint a drog. Ott kémiai hatásokkal érnek el addikciót, a Wow csak olyan emberekben vált ki ilyesmit, akik hagyják. Bár azt hallottam, hogy komoly pszichológiai alapon csinálták a játékot, de ha nem engedsz a csábításnak nem fogsz rászokni. Jó pár embert ismerek, aki Wowozik, mégsem szokott rá, mert volt normális szociális élete és nem mellesleg józan esze.
2010. júl. 28. 12:52
 4/8 anonim ***** válasza:
fogalmam sincs. én kipróbáltam, de kb 2 nap alatt meguntam... pedig szeretem az ilyesmi játékokat, de ez.. gagyi volt, meg baromi könnyű...
2010. júl. 28. 13:07
 5/8 anonim ***** válasza:
52%

én imádom a wow-ot 5nap/70lvl

Már majdnem függő lettem amikor elromlott a winchesterem...

de rendeltem újat nemsokára megjön azt újra wow

próbáld ki te is és csatlakozz a wowzombikhoz :D

2010. júl. 28. 15:12
 6/8 anonim ***** válasza:
kis önuralommal simán leszoksz
2011. márc. 9. 18:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Én most tolom a wowot. Azeroth egy másik világ, amikor játszol, nagyszerű élmény.

Ha abbahagyod vágyódsz utánna.

FOR THE HORDE!

2011. márc. 9. 21:31
 8/8 anonim válasza:
Hát nem tudom, én is szoktam vele játszani de nem vagyok függő mikor hogy van kedvem vagy időm de ha nincs akkor egyáltalán nem vágyódok utána. De viszont ha játszok van mikor alig tudom ráhagyni de van h elég egy félóra és rá unok. Ha meg van a megfelelő társasági köröd meg van életed akkor nem hiszem h függőséget okozna akinek meg igen ... hát az baj :/
2015. júl. 15. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!