Mit jelent ez az álom? Hogyan tudnék leszokni róla?
Figyelt kérdés
Azt álmodom h nem tudok futni... pl mennék buszra...elindulok...de otthon maradt a pénztárcám...visszamegyek érte...erre a bérletem...azért is visszamegyek...és már totál késésbe vok de mindig rájövök h otthon marad vmi...és akkor sietnék, futnék...de lassabban megyek mintha gyakogolnék, olyan mintha mocsárban gázolnék. Másnak is van ilyen vagy hasonló álma?2009. aug. 8. 23:04
1/6 anonim válasza:
szia mostanában volt valamelyik napi lapban hogy ha valaki azt álmodja hogy nem tud futni, az azt jelenti hogy valami megoldatlan probléma van az életében, amin nem tud túllépni. Én is álmodtam már ilyet, de ritkán.
2/6 anonim válasza:
Én is gyakran álmodom ezt, és gyűlölöm. Annyira rossz érzés. A legdurvább, hogy sokszor tudom is, hogy csak álmodom, de mégsem ébredek fel, és folytatódik a mennék, de nem tudok játék. Egyébként én is azt olvastam, hogy megoldatlan problémára utal.
3/6 anonim válasza:
Nekem az ilyen jellegű álmok nagyon idegesítenek!!!Szinte az össze álmom erről szól,hogy vmit el kell még intézni és késésben vagyok...
4/6 A kérdező kommentje:
Hát nálam előfordulhat h egy problémám miatt van amit nem tudok megoldani :( Akkor azon kéne túllépni?
2009. aug. 9. 12:14
5/6 anonim válasza:
Nekem is sokszor volt már ilyen, bár mostanában nem nagyon. Nekem ha olyan van, hogy nem tudok futni, nem oylan mintha mocsárban gázolnék, hanem inkább mintha lebegnék. Elkezdek futni, de egy idő után csak kapkodok a lábaimmal a levegőben..nagyon szar érzés.:S
Azt eddig nem tudtam h ezis meglodatlan problémára utal, de biztos úgy van:)
6/6 anonim válasza:
Én nagyon sokáig álmodtam olyat, hogy nem tudok futni/beszélni/mozogni. Úgy szüntek meg ezek az álmok, ahogy egyre kezdtem felszabadulni bizonyos gátlások és problémák alól. Úgyhogy valószínüleg valami ilyennel van összefüggésben.
(Lehet, hogy valami olyan probléma, amin félsz túllépni, bár tudod, hogy muszáj. Erre utalhat, hogy álmodban mindig eszedbe jut valami más és inkább késlekedsz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!