Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Cinkes, ha valaki belehugyozik...

Cinkes, ha valaki belehugyozik a medencébe?

Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 20:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég undorító, biztos az ilyenek otthon is hugyos vízben fürödnek.
2009. júl. 14. 20:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért inkább tartsd vissza, pont elegen vannak akik belepisilnek :D sajnos :S

én meg lehet épp ott úszkálok, ahol pont alámhugyoznak :| fujj

2009. júl. 14. 21:02
 3/9 anonim ***** válasza:
46%
Sztem az emberek 90%a belepipil, csak nem vallja be.
2009. júl. 14. 21:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
jobb helyeken van olyan szer a medence vízében, ami elváltoztatja a színét, ha valaki belepisil...elég gusztustalan dolog...
2009. júl. 14. 21:25
 5/9 anonim ***** válasza:
3%
A "cinkes" szó mit jelent?
2009. júl. 14. 21:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én tényleg nem értem miért nem tudnának elmenni a wc-ig, vagy legalább másszanak ki egy zuhanyzóig, de ne a vízbe ahol mindenki fürdik. Ezért nem járok strandra, undorodom már a gondolattól is.
2009. júl. 14. 22:13
 7/9 anonim ***** válasza:
72%
attól függy, hogy hány méteres ugródeszkáról?
2009. júl. 14. 22:18
 8/9 A kérdező kommentje:
21:18 Az én gondolatom is pont ugyanez. Volt, hogy az uszodában nem volt kedvem kimenni wc-re, és belehugyoztam a vízbe... Megkérdeztem utána a haverokat, hogy ők mit tennének, de persze egyből fujjogás volt a válasz, hogy ők soha, meg hogy ők már vennék a fáradságot és elmennének wc-re. Szerintem meg csak simán tagadják. Még azt is mondják, hogy rajtam kívül senki nem volna képes ilyenre. De hát köztudott, hogy igen. Mit kell ezen tagadni, nem akkora nagy szám ez. Egyszer-kétszer megengedheti az ember. Engem pl. nem zavar a tudat, hogy mások is belehugyoznak... egészségükre. Strand után úgyis lefürdök.
2009. júl. 14. 22:20
 9/9 anonim válasza:
Nézd meg a South Park Pee-című epizódját. Abból megtudod mi történik ha túl sokan hugyoznak bele :D
2010. febr. 22. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!