A strandon miért kell mindig belepisálni a medencébe? És itthon a kádban?
Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 13:59
1/9 anonim válasza:
Mert az embereke lusták kihúzni a s**güket a medencéből hogy kimenjenek a WC-be...Szerintem nagyon undorító...És a legjbb az hogy ezek az emberek nagy része abban a tudatban van hogy mindenki ezt csinálja csak nem valja be ezért nyugodt szível csinálják...
2/9 anonim válasza:
NA ez az amiért nem megyek be a medencékbe !! fúj gusztustalan ... blöööeeee
3/9 A kérdező kommentje:
És otthon a kádba miért kell?
2009. júl. 26. 14:15
4/9 anonim válasza:
honnan tudod h 1esek a kádban is csinálják?
am én sem járok strandra pont emiatt
5/9 A kérdező kommentje:
Haverom mondta hogyha megy fürdeni mindig belepisál. Azt mondta így kell. meghogy ez alapszabály
2009. júl. 26. 14:18
6/9 anonim válasza:
Ha a pisi steril, akkor főzz abból levest koma!:) Egészségedre, na meg a családodéra. Szerintem hatalmas köcsögség belehugyálni a medencébe. Én igazából azóta nem járok strandra, mióta volt hasonló élményem. Behunyt szemmel pihentem a medencében, és mikor kinyitottam a szemem, egy rakás emberszar úszkált a számtól alig 20-30 cm-re. Azóta nem járok strandra... 20/F
7/9 anonim válasza:
amúgy a pisi steril. ha egészséges az ember. na mindegy a kérdésre térve, pontosan ezért nem megyek strandra, mert sokan belehugyoznak, a kisgyerekektől kezdve (ez még megbocsájtható) az öregemberekig. undorító. mondjuk a mi városunk strandján van valami olyan anyag a vízben, hogy elszíneződik pirosra a víz, ha valaki belepisil:D
8/9 anonim válasza:
Na, ez meg a másik, hogy mindenki belehugyál, arról nem is beszélve, hogy én egyszer egy hótvéres szétázott tamponmaradványt láttam elúszkálni mellettem...
Ezért nem is megyek a strandra!
9/9 anonim válasza:
mondjuk ha tóba fürdik az ember nem gáz szerintem, igen az emberek lusták kimenni a wc-re, kádba pisilni sem vészes dolog persze csak tusolás közben, nem pedig egy nagy kád vízbe amibe még x ideig ücsörögsz..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!