Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van egy titkod? Elmondod?

Van egy titkod? Elmondod?

Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 18:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
97%
15évesen jött meg először xD csak h az osztályba ne utáljanak azt mondtam h 12 xD (mert ez ciki volt ha vkinek nem jött meg) :D:D szánalom mostmár így utólag...:S :D:D
2009. júl. 14. 19:24
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
A vizelet elég rendesen szépségápolási cikk is lehetne, csak a "származása" miatt nem alkalmazzák. Abszolút nem egészségtelen, sőt semmi hátránya nincs, szemben a számos hasznával. Tehát aki belepisil a fürdővízbe, az max. nem "morális", de nem beteges és pláne nem egészségtelen.
2009. júl. 14. 19:26
 13/19 anonim ***** válasza:
93%

Én is bele szoktam pisilni a fürdővízbe :)

Amúgy van titkom: szeretlek. :O

Csst, ne mond el senkinek. Köszi (:

2009. júl. 14. 20:03
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Van egy titkom, mégpedig az, hogy [van egy titkom, amit nem mondok el].
2009. júl. 14. 21:39
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
18 éves korom előtt egy csomót kamuztam, hogy ilyen olyan pasival járok, pedig addig egy se volt az életemben. Most már cikinek tartom ezt, de anno, 18 előtt nagyon gáznak éreztem, hogy nem volt barátom.
2009. júl. 14. 22:46
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Éveken keresztül csak kihasználtam a csajom, és még most is olyan szemét, gyáva alak vagyok, hogy nem merem neki elmondani.
2009. júl. 14. 23:55
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Van sporolt penzem, de senki nem tud rola! :))
2009. júl. 15. 07:56
 18/19 anonim válasza:
ha elmondanám már nem lenne titok:D
2009. aug. 24. 23:26
 19/19 anonim ***** válasza:
gore horrort szoktam nézni, dúrvábbnál dúrvábbakat hogy el tudjam sírni magam mert bár csomó dolog kínoz belülről mégsem tudok sírni. szánalmasnak tartom hogy így kell magamat "megsíratni" hogy utána megkönnyebbüljek. az alap titok ami miatt meg szoktam magam síratni nem egy különleges téma, szinte mindennapos, (vágyakozol valaki iránt pedig nem szabadna) csak ez engem annyira nehezen érint hogy egyszer voltam olyan hülye hogy fogtam egy kést otthon és megpróbáltam eret vágni. szerencsére túl gyáva vagyok hozzá hogy megtegyem. amint a penge a bőrömhöz ért el is vetettem a gondolatot. a harmadik az, ami b*szottul kínoz, és amiért gyűlölöm magamat, az az, hogy amikor 9 éves voltam és ártatlan gyermekeknek szánt oldalakon csevegtem korombeliekkel, becserkészett egy ismeretlen feltehetően pedofil hajlamú férfi, és addig-addig próbált velem beszélgetni amíg teljesen magamba nem roskadtam és teljesen kifordultam önmagamból. azóta sem volt normális párkapcsolaton, mert egyszerűen irtózom a férfiaktól, beleértve apámat is, egyszerűen félek tőlük. ezért IS érint nehezen hogy most vágyakozom valaki iránt, akitől nem félek, pedig lenne rá okom. az illető alkoholista, drogozik, és bocsánat ha hosszúra sikeredett de nem annyira jól esik leírni hogy hihetetlen. ja, a kiskoromban történtek miatt annyira paranoiás lettem hogy még anyukám előtt is (!) irtózok rövidujjú pólóra vetkőzni, nyáron pulóverben, hosszúgatyában feszítek itthon.
2011. máj. 21. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!