Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha megtudnánk, hogy ki az aki...

Ha megtudnánk, hogy ki az aki lepontoz mindenkit, megvernénk? Persze csak képletesen, vagy mégsem?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy én már nagyon utálom az(oka)t aki(k) egyfolytában lepontoz(nak) mindenkit!!!

Engem nagyon idegesít! Legszívesebben a falhoz kenném ő(ke)t ti nem?

2009. júl. 14. 11:40
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Verné a halál. K.urvára nem érdekel hányadik vagyok a toplistán, a kérdező úgyis elolvassa a válaszomat, neki meg ez legyen a legnagyobb öröme az életébe.
2009. júl. 14. 11:57
 2/10 A kérdező kommentje:
itt nem arról van szó, hogy hányadik vagy a toplistán!!! hanem hogy van pár hülye ember akinek a legfőbb szórakozása, hogy a jó válaszokat lepontozza, akkor a kérdező honnan tudná, hogy melyik jó? mmint ami 100% az biztos jó 5let, de ami pl. 76% és jó lenne??
2009. júl. 14. 12:01
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
hát ha olyan szerencsétlen a kérdező hogy a százalékok alapján dönt akkor csak gratulálni tudok neki
2009. júl. 14. 12:14
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
Annyira nem fontos ez a pontozásos bohóckodás!
2009. júl. 14. 12:32
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
Tényleg nem létszükséglet, de azért eléggé idegesítő, hogy akármit írhat az ember úgyis le lesz pontozva.
2009. júl. 14. 12:37
 6/10 anonim ***** válasza:
75%

Ne vesztegess rá sem időt, sem energiát,

csak a saját IQ-ját pötyögteti el az oldalakon.

Ahhoz már némi intelligencia kell, hogy egy-egy adott lehetőséggel élünk, vagy visszaélünk.

Akit érdekel egy-egy válasz, nem mások feje után fog dönteni.

Ebben a szellemben békés és szép napot.

2009. júl. 14. 12:46
 7/10 anonim ***** válasza:
70%
Kit érdekel, hogy hány százalékra értékelik a válaszod? Engem rettenetesen hidegen hagy, hogy ki kit és miért pontoz le vagy fel. El tudom magamtól is dönteni, hogy melyik a hasznos válasz.
2009. júl. 14. 12:48
 8/10 anonim ***** válasza:
71%

Na tessék, ide is idetaláltak a pontozóművészek.

Ha lenne annyi iq-juk egyeseknek, hogy helyesen használják, akkor hasznos dolog lenne, mert hiába nem az alapján döntik el, de akkor is számít. Például ha valaki feltesz egy olyan kérdést, hogy egy orosz mondatot szeretne lefordíttatni, és van 3 különböző válasz és mindegyik le van pontozva, akkor hogyan döntöd el hogy melyik a helyes?!

2009. júl. 14. 12:54
 9/10 anonim ***** válasza:
57%
elég büntetés nekik, hogy erre van idejük.. miért kéne még fogyatékosabbá verni őket?:D szórakozzanak csak, mert hát olcsó játék hülye gyerekeknek.
2009. júl. 14. 13:11
 10/10 anonim ***** válasza:
79%
Ha megtudnánk, nyilvánvalóan felboncolnánk, az agyát pedig kiállítanák valami múzeumba, hogy így néz ki a világ leghülyébb emberének az agya, lehet ott lenne Einsteiné ellenpéldaként. De egyébként nincs nagy jelentősége ennek a pontozósdinak, kb. amiért a kommunizmusnak sem. A hülyékkel és/vagy férgekkel mindig számolni kell.
2009. júl. 14. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!