Feljelenthető!?
Van egy 16 éves lány,nagyon kedves aranyos...és régen a
közelében laktam,de amióta elköltöztem,naponta hív.Idegesítő feljelenthetem,zaklatésért!? Úgy,hogy hetente 1-szer felveszem,ha hív,és sms-t is írtam anno neki.
Mit kapna érte!?
Kiírtam facre hogy egy zaklató,és senki ne jelölje be,és sokan ocsmány
hozzászólásokat írtak. Én is hibás vagyok,Ő feljelenthet!? Mit csináljak? Régen,rengeteg ajándékot vett,nekem.És a bizalmasának tartott...
A Te tetted súlyosabb,mert egy közösségi oldalon tetted közzé mindenki szeme elé! Ő csak hív,simán egy hívás tiltással eltudnád intézni,de Te nem tudod zaklatásért följelenteni! A hívástiltást vagy számcserét fogják javasolni! Ám ha a lány feljelent rágalmazást,személyes emberi jogait is sértetted meg még van pont rá amit ehhez lehet sorolni ...
Az ilyen dolgok nem tünnek komolynak a mai társadalomban,hogy valakiről valamit nyilvánosságra hozzunk pedig a törvény igen komolyan veszi,csak kevés állampolgár használja ezt ki! Pedig nagyon sok mindent meglehetne vele előzni!
20/L
Jogász vagy ,vagy jogot tanulsz?
Amúgy,köszönöm.
És utólag,még megtehetné a feljelentést ellenem,
mert még mindig kinn,van az üzenőfalamon.
Amúgy,már bocsánatot kért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!