Feljelenthető a tanár?
(most lesz az érettségim)
HA-kijelenti hogy nem mehetek érettségizni mert túl sok hiányzásom van. (igazolt!)
-ha direkt nem feleltet, hogy egyeseket tudjon beírni,hogy megbuktasson (a sulinkba az a szokás ha nincs meg az elegendő jegy a lezáráshoz beírnak egyeseket!)
-3as lett az elő érettségim, amit be sem írt a naplóba, miközben másnak igen
-és már az elején kijelenti mát tavaly decemberben ,hogy bármit csinálhatok, mindenképp megbuktat ,és nem enged érettségizni (Megvan emailben a kijelentése)
SZERINTETEK MIT CSINÁLHATOK?
Úristen! Volt annyi esze a tanárnak,h ezt nyomatékosította is??Akkor simán feljelentheted szerintem.Ha az igazolt hiányzásod meghaladja a 250 órát,akkor kell osztályozó vizsgát tenned.Járj utána,h mennyi igazolt hiányzásod van.
És mindenképp cselekedj,ha a tanár így áll a dolgokhoz.:)
Még decemberben kellett volna felelned, vagy javítanod.
Ha az adott tantárgyból a hiányzásaid elérik az éves óraszám 20%át akkor osztályozó vizsgát kell tenned. Ha a 250órát elérik a hiányzásaid akkor minden tantárgyból.
Vagy megdumálod a tanárral, hogy javítasz, gyűjtesz elég jegyet. (én ezt tettem)
Nézz utána mennyi hiányzásod van, számold ki hány %-a az adott órának.
nem egyszer beszéltem vele, hogy szeretnék felelni KIJELENTETTE H NEM
Ha közölném vele,hogy feljelentem...akkor lehet belőle bajom?
És hol jelented fel? Az igazgatóhoz mehetsz... De az nem feljelentés. Kérj osztályozóvizsgát, és független bizottság előtt igazold tudásod. Ezt bármelyik tárgyból megteheted, ha nem értesz egyet a kapott érdemjegyeddel.
Feljelenteni ne nagyon jelentgessél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!