Hát végigolvasva a válaszokat nem tudom, hogy néhányan hol élnek. Én egy kisebb városban. Eddigmindig azt mondtam-meg a mamám is- hogy nem lehet utálni senkit és hogy élnek normális cigányok is. A nagyon érdekes az, hogy én nem is merek egyet se. Undorítóak, munkakerülőek (pedig errefelé nyugat-Mo) azért lenne munkalehetőség. Fürdenek a szökőkútban, jogosítvány nélkül vezetnek úgy hogy a cigánykölök a sofőr ölében ül, én csak egy magyar paraszt vagyok a szemükben, a főtéren leordibálják a polgármester meg a jegyző fejét, ha éppen felfüggeszti e segélyt meg juttatásokat, a cigógyerek kilencre jön iskolába (mindenki fél 8), jah és nem szólhatsz neki, mert megfenyegetnek, hogy megölnek meg stb...
Ezért jutottam arra, hogy igenis "utálni" a cigányokat. Nagyon sokat csalódtam bennük, olyan cigányokban is ,akik másnak tűntek, DE NEM.
Már átmegyek az utca másik oldaalára ha velem szembe jön egy... SZERINTEM NAGYON SOKAN TUDJÁK, HOGY MIRŐL BESZÉLEK.
az meg nem igaz hogy ki vannak rekesztve meg minden. Szinte több joga van ,mint nekem.
Te 19%-os szerencsétlen,miért nem tudsz egy helyre írni? Talán azt gondolod,hogy így több különböző ember kommentjének látszik majd amiket írkálsz?
És nincs értelme meseódákat zengeni,te is ismered jól a fajtádat,ezért sem bízik meg bennetek senki,mert sunyi hazug szövegeket nyomattok,mint te is itt,de buták vagytok,mert csak magatoknak ártotok ezzel a sok simliskedéssel.Ha beilleszkednétek a társadalomba,és nem a bűnöző életmódot fojtatnátok,befogadna titeket a társadalom is,így ti is békésen élhetnétek,de nektek ez nem kell,ennyi eszetek van.
31/F
Cigányokról mit gondoltok?
A cigányság a legnagyobb áldozat a rendszerváltásban.
Mivel felerősödött a náci fasizmus értelmetlen rasszizmusa, így a zsidókat,cigányokat és a kommunistákat utálattal nézik és undorító mód uszítgatnak.
Na nem a szegény kitaszított cigányokkal van itt a baj, hanem a rasszisták gyűlöletkeltő uszításaival.
Bár minden magyar olyan lenne mint a cigányok.
Egy kicsit azért mindenki cigány a szíve legmélyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!