Azért mert 10éves vagyok már Punk se lehetek? Tovább lent.
Figyelt kérdés
Már több mint 1éve punk vagyok )és nem divat punk azokat utálom...) és minden héten az utcán legfalább 1 ember beszól hogy "mivan de divatpunk" vagy csak ugy utánnam kiabál hogy azt se tudod miaz a punk...meg ilyeneket. elmegyek melletük és beszólnak. 17éves vagyok és olyan emberek szollnak be akik elöször látnak az utcán. (és persze mind idősebb nálam s én tisztába vagyok vele hogy mi az a punk mit képvisel és tudok mindent és egyetértek vele, még a történelmét is vágom...)2012. júl. 14. 18:06
1/5 anonim válasza:
Most akkor 10 vagy 17 éves vagy? Amúgy meg ha punk vagy, minimum hogy leszarod nem?
2/5 anonim válasza:
Azért nem mind1 hogy 10 vagy vagy 17 ezt döntsd el mert a 17 majdnem szabad akaratú felnőtt a 10 pedig 4. elemista
3/5 A kérdező kommentje:
Hát leszarom de zavar is hogy azért akarnak megverni mert szerintük azt se tudom miaz a punk aztán életébe elöször látott...amugy 17 de ismerek fiatalabbakat.
2012. júl. 15. 18:30
4/5 anonim válasza:
Ha ez vagy fogadd el,te vállaltad visel a következményeit a "punk" élet ezzel jár
5/5 anonim válasza:
Igaza van a többieknek! Én pl csak 15 éves vagyok és állandóan megbámulnak az utcán, de sz*rok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!