Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Azért mert 10éves vagyok már...

Azért mert 10éves vagyok már Punk se lehetek? Tovább lent.

Figyelt kérdés
Már több mint 1éve punk vagyok )és nem divat punk azokat utálom...) és minden héten az utcán legfalább 1 ember beszól hogy "mivan de divatpunk" vagy csak ugy utánnam kiabál hogy azt se tudod miaz a punk...meg ilyeneket. elmegyek melletük és beszólnak. 17éves vagyok és olyan emberek szollnak be akik elöször látnak az utcán. (és persze mind idősebb nálam s én tisztába vagyok vele hogy mi az a punk mit képvisel és tudok mindent és egyetértek vele, még a történelmét is vágom...)
2012. júl. 14. 18:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Most akkor 10 vagy 17 éves vagy? Amúgy meg ha punk vagy, minimum hogy leszarod nem?
2012. júl. 14. 18:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért nem mind1 hogy 10 vagy vagy 17 ezt döntsd el mert a 17 majdnem szabad akaratú felnőtt a 10 pedig 4. elemista
2012. júl. 14. 19:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát leszarom de zavar is hogy azért akarnak megverni mert szerintük azt se tudom miaz a punk aztán életébe elöször látott...amugy 17 de ismerek fiatalabbakat.
2012. júl. 15. 18:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha ez vagy fogadd el,te vállaltad visel a következményeit a "punk" élet ezzel jár
2012. júl. 15. 18:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Igaza van a többieknek! Én pl csak 15 éves vagyok és állandóan megbámulnak az utcán, de sz*rok rá.
2012. júl. 18. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!