Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti hány évesen aludtatok egyedül?

Ti hány évesen aludtatok egyedül?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogy csak te voltál abban a szobában..
2012. júl. 13. 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Elég rossz alvó voltam kiskoromban, ezért mindig kellett valaki a közelembe. Asszem 12 évesen lett saját szobám, de először elég rossz volt egyedül. Aztán hozzászoktam.
2012. júl. 13. 19:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Már a korházból, miután hazahoztak szüleim, egyedül aludtam a kiságyban, és amíg nem született meg öcsém, addig saját szobám volt, olyan 2 éves koromig, onnantól fogva sosem volt saját szobám, nem aludtam egyedül, nővéremmel laktam egy szobában, később öcsémmel, végül már párommal is, így hárman 1 félszobában, végül most saját lakásban lakunk párommal, így 2 éves korom óta sosem volt saját szobám, így egyedül sem aludtam túl gyakran. De egyébként minket mind úgy vittek haza szüleim a kórházból a születésünk után, hogy egyedül voltunk a szobánkban.
2012. júl. 13. 19:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Kezdettől fogva :) vagy max pár hónapos koromtól
2012. júl. 13. 19:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Azta :D én most fogok csak először.. mivel 1 szobánk van és mindig volt bent vagy anyu vagy tesó.
2012. júl. 13. 20:10
 5/5 anonim válasza:
3 hónapos koromtól
2012. júl. 14. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!