Elmennétek egyedül strandra?
Minden barátom azt mondja, hogy tök drága, nem éri meg, nem jönnek. Nekem nincs különösebben nagy igényem, nem kell csúszda meg egyéb szociális programok, csak ülni akarok egy bugyogós medencében, és napozni egész nap, szóval pihenni egy kicsit, meg barnulni is :) Szerintetek elmenjek egyedül? Ti elmennétek? Köszi!
18L
Köszönöm :)
Kedves második, remélem nem sértelek meg, tényleg nincs semmi negatív csengése a dolognak, de 13 évesen én is máshogy láttam a dolgokat, szerintem mindenki így van ezzel, egy ilyen korú lánytól nem is várnék más választ :) Ennyi idősen én sem mentem volna hasonló helyre (strand,pláza, stb) egyedül.
nekem is ilyesmik a haverjaim -.-
am nyugodtan elmehetsz ha nem lesz unalmas egyedül, 1x ki kell próbálni úgy is, aztán lehet beválik :)
Én még a WC-re is egyedül megyek...nem vicc, koliban ismertem csajokat, akik együtt mentek oda is.. :-)
F/29
0:28 itt az idő hogy aludjak,mert hülyeségeket irok. XD
Tehát ismertem olyan csajokat a koliból akik EGYÜTT mentek a WC-re is :-)
na mi lett, elmentél?
én is szívesen strandolnék csak nincs kivel. :D
akk jó :)
és voltak jó pasik? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!