Meg tudnék tanulni egyedül gobelin képet varrni? Nagyon nehéz?
Ha budapesti vagy esetleg,felkeresheted Vajda Mária textiltervező iparművészt.(gobelinművész)Fenn van ( bár ritkán) facen.A MOME-n végzett.Biztosan szívesen válaszolna,a kérdéseidre.
De fenn van még facen,Balogh Wanda Alida is.Ő nem tudom,most épp,hol él.De ő is művész,és MOME-s.Biztosan,ő is szívesen segítene.
Én két-három éve varrok, most vagyok 14 éves. Nagyon könnyű, csak jó minta kell, erős színekkel, mert ami túl halvány, az varrhatatlan. Ajánlom ezt a boltot: Gyűszűnyi Kézimunka Bolt, Felsőgöd
Bíró Henrietta a boltvezető, 1000 forintért oktat, olcsó bolt, jó anyaggal, fonallal és mintákkal. Én oda járok. Neked is ajánlom. :)
Nem nehéz egyáltalán. Én a 4. képemet varrom. Következő tűgobelin lesz. Lesz egy kiállítás szeptember 20-án, oda viszem a képeim, ha tetszik ez a munka, akkor eljöhetnél és megnézhetnéd, írj privátot és leírom milyen néven lesznek a képeim. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!