Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Meg tudnék tanulni egyedül...

Meg tudnék tanulni egyedül gobelin képet varrni? Nagyon nehéz?

Figyelt kérdés
Teljesen idegen vagyok a varrás világában,azt sem tudom,mi az,hogy keresztszemes öltés,de nagyon tetszenek ezek a képek.Hogy kezdjek hozzá?Sokba kerül egy ilyen kép elkészítése?

2012. júl. 2. 12:03
 1/6 anonim válasza:
Vegyél szakkönyvet,ami mutatja,mit hogyan kell.Ill.keress valakit,aki ezt csinálja.És szívesen,megmutatja,elmagyarázza a menetét.Ha komolyan,gondolod min.5.000Ft-ot szánj rá.Meg időt is.De ha a Google-ba,beírod,hogy gobelin,sok hasznos dolgot tudhatsz meg.Nem tudom hol élsz,mert esetleg szakembert (művészt) is ajánlhatnék.
2012. júl. 4. 21:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ!Azóta kivarrtam egy lovacskát,a neten gyűjtött tudás alapján.Hát...nem tökéletes,a színe egész jó,de a fonákja:(.Nagyon élvezem,jó lenne rendesen megtanulni.Nincs ismerősöm,aki nálam jobban ért hozzá:).Minden infót,segítséget előre is köszönök!
2012. júl. 6. 14:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja.Budapesti vagyok.
2012. júl. 6. 14:16
 4/6 anonim válasza:

Ha budapesti vagy esetleg,felkeresheted Vajda Mária textiltervező iparművészt.(gobelinművész)Fenn van ( bár ritkán) facen.A MOME-n végzett.Biztosan szívesen válaszolna,a kérdéseidre.

De fenn van még facen,Balogh Wanda Alida is.Ő nem tudom,most épp,hol él.De ő is művész,és MOME-s.Biztosan,ő is szívesen segítene.

2012. júl. 6. 22:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!!
2012. júl. 8. 10:39
 6/6 anonim válasza:

Én két-három éve varrok, most vagyok 14 éves. Nagyon könnyű, csak jó minta kell, erős színekkel, mert ami túl halvány, az varrhatatlan. Ajánlom ezt a boltot: Gyűszűnyi Kézimunka Bolt, Felsőgöd

Bíró Henrietta a boltvezető, 1000 forintért oktat, olcsó bolt, jó anyaggal, fonallal és mintákkal. Én oda járok. Neked is ajánlom. :)

Nem nehéz egyáltalán. Én a 4. képemet varrom. Következő tűgobelin lesz. Lesz egy kiállítás szeptember 20-án, oda viszem a képeim, ha tetszik ez a munka, akkor eljöhetnél és megnézhetnéd, írj privátot és leírom milyen néven lesznek a képeim. :)

2013. júl. 31. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!