Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Visual...

Mi a véleményetek a Visual Keiröl Osharekeiröl vagy összeségében a J rocrol?

Figyelt kérdés
írjátok meg tetszik e vagy ismeritek e egyáltalán és hogy mi a véleményetek róla >.<( csak unatkoztam)
2009. júl. 12. 20:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%
Én szeretem ezt a stílust.De inkább oshare kei.Az emohoz meg talán kinézetileg van köze, de úgy se sok.Az emok azok magukat sajnáltató retkes köcsögök.. Amúgy meg Miyavi rúlz..
2009. dec. 13. 18:10
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Köcsög popcorn meg társait ezúton is átkoznám tovább.

Amúgy :"D Ezt a stílust lehetetlen megérteni, de ha mégis megérzed, onnastól dől a világ.

És hát a legtöbben nem értik. De ezzel a világon egy szál probléma sincs, offolhatnak amíg csak hangjuk van, egyszerűen nevetségesen uninteligens megnyivánulás, semmi több :")

Hááát itt Mo-n mostanában kezd elterjedőzni, de ez nekem még mindig vicces xDD A Jrocknak rengeteg alműfaja van, nem záródik itt le hogy VIZSUÁLKÉJ, mint általában látom :"D Összetett, bonyolúlt, zseniális, tökéletes, sokoldalú, színvonalas, egyedi, profi -> számomra, meg még egy pár100ezer embernek.

Semmi más stílushoz nincs köze, teljesen független, története hosszú. Ítitek embörök?:"3

2009. dec. 27. 00:58
 13/19 anonim ***** válasza:
imádom<3*.*
2010. jan. 28. 20:58
 14/19 anonim ***** válasza:

háthogy szereteeeeeeeem <3

mondja ezt egy oshare kei-decololi-sweetloli keveréke. x3

ésésés Maya rulz. (L) x3

2010. márc. 5. 22:36
 15/19 anonim válasza:

első válaszolónak:

Az emohoz semmi köze. Az sem divat, csak egy eldivatosodott stílus. Az igazi emok pl soha éleükben nem sajnáltatták magukat, élvezik az életet, önsajnálatot, öncsonkítást, és efféléket mélységesen elítélik, csak épp kevesen tudják. Az emok 90%a divatemo, aki sír a sarokban, vagdalja magát mert milyen rossz neki, de azért 30ezres vans cipő az alap. Egy igazi vérbei emo nem így viselkedik. Tudom a csapból is ez folyik hogy emob*zi vagdalja magát, divatol sír depressziós, stb, de ez azért van mert így épült be a stílus a köztudatba, tévhitek alapján, igazi vérbeli követője már nincs annyi, mint a 80as években. Most iztos azzal fogtok jönni hogy én vagyok az idióta meg szánalmas, meg tudom hogy sokan el sem fogják hinni, de ez nem változtat azon, hogy ez az igazság. Zárójelben mondtam, rátérhetünk a lényegre :)

Nem egészen lehet elmondani a stílus lényegét. Mindenkinek eg kell érteni, ebben nem lehet segíteni, legfeljebb az alapokat lehet elmondani. (Ez olyan mint a liquid pop, igaz, az egy tánc, viszont csak az alapokat lehet tanulni, a többire rá kell érezni, magadtól.)

A kinézetről annyit mondanék, hogy nagy, feltupírozott, esetenként tüskés hajakról van szó, ami legtöbbször színes. Női változatban ez természetesen hasonló, csak hosszabb, de itt is előfordulnak rövidebbek. Ez a haj kb így készül: http://www.youtube.com/watch?v=fZnIWJ4LEUg&feature=related

A sminkelés itt elég erősen jelen van, vastag, maszkszerű sminkek jellemzőek az előadókon, de a stílus hétköznapi követői között inkább csak visszafogottabb sminkek vannak, fiúkon csak ritkán, ha mégis, visszafogottabban. http://www.youtube.com/watch?v=ClJKUL7B-Ps&feature=fvst

A zenében a nyugati rock elemei találhatóak meg, de van olyan ami teljesen eltér ezektől. A legfőbb jellegzetesség, hogy a legtöbb számban egyszerűen kihagyják a refrént, végig az elvont gondolatmenet, a sokszor változó dallam a jellemző. Ma a Dir En Grey, a The Gazette, és hasonló bandák mutatják a követendő zenei vonalat, viszont sok banda teljesen eltér tőlük is. Összegezve, a jrock egy nagyon tág fogalom, lehetetlen meghatározni, akár 1-2 új banda is képes nagy mértékben átírni a szubkultúra lényegét, amit amúgyis nehéz meghatározni.

Bocsi hogy hosszú lett, csak szeretem mindig kifejteni a mondanivalóm :)

2010. márc. 25. 17:44
 16/19 anonim ***** válasza:

VISUAL KEI <3 <3 nAGGYON SZERESSÜK :p

Különben az emonak annyi köze van hozzá mint az angol királynőnek gyurcsányhoz... XD

az emóság csak ilyen jött ment dolog 1 év mulva elfelejti mindenki, mert jön majd vmi más. A visual kei meg már elég rég a toppn van és lesz is még. X)

Na mindegy aki hülye az hülye...

VK 4-EVER :p *.* <3 <3

ALICE NINEEEE!!!! fanok lécciiii : A9-t európába

[link]

bocs az offért *pirulós fej*

2011. febr. 4. 23:36
 17/19 anonim válasza:
Pff... Nem szerencsére nem akkora divat mint az emo és remélem nem is lesz az. Én már kb 7-8 éve hallgatok visual keit, jrockot és még mindig nagyon szeretem :)
2011. ápr. 9. 23:26
 18/19 mana sama *-* válasza:
röviden tömören érthetően CERESSŰK A VISUAL KEI-T MEG AZ OSHARE KEI-T MEG MINDENT AMI JROCK xD hát ha nemtetszik ez van azért érdekes h emo oltja a vk-t és a vk kedvelők meg az emot aki sztem már jorégota itt sincs pfff értelmes meg nemértem h most egy emo miért itélné el a visual kei-t ez olyan értelmetlen :S mert most miért?! tehát ezt ugy úgy nemtudom felfogni mi baj lenne a vk-val meg eleve az emberek az emokat is elitélik errre meg most mivel lenne több az emo vk-nál ????!!!!sztem semmivel sem több sem kevesebb
2011. máj. 6. 17:30
 19/19 anonim válasza:
én csak a vk/ok zenével tudom megélni az mélyebb érzelmeimet erőteljesen. nagyon szeretem, mert hmm, erre rá kell érezni, persze itt is vannak igénytelen bandák, de mindenki azt hallgassa amit szeret:D
2011. júl. 19. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!