Èrettségizök! Nektek milyen lett összeségében eddig az érettségi?
nekem az emelt töri csak 60% a magyar csak 70% az angol pedig csak 75% pedig egyáltalán nem vagyok rossz tanuló... kicsit letörtem emiatt..
Ti hogy álltok?
És szerinted felvesznek téged oda, ahova menni akarsz?
Mert én már teljesen elbizonytalanodtam, ami engem illet... :( Alig merek reménykedni.
Első vagyok.
Hát, kedves kérdező, abszolút megértem amit mondasz :(
én félek, hogy még fizetősre sem vesznek fel, pedig magyar 96, töri 81, választott 83... az emelt angolom pocsék lett, és lehúzza az egészet...
14:57 vagyok
Még nem tudom az eredményt,mert észrevételt tettem, hogy szarul javították a levelem. 0 pontot adtak rá, pedig egy-két hibától eltekintve semmi baj nem volt vele. Tegnap szóbeliztem, de az sem sikerült túl jól. De azért a 40 pluszpont tuti megvan, meg azért összesen több pontom lesz, mint kétszázvalamennyi... jóval több... remélem összejön... :)
matek E 80%
angol 95%
magyar 84%
töri 91%
választott: 94%
elégedett vagyok, kivéve a magyarral, de még így is ponthatáron táncolok, szóval félek, hogy nem sikerül. És nem jelöltem fizetőset, szóval akkor bukok egy nagyot:D
ja és ne add fel, szóbelivel jól fel lehet húzni, és nagyon is jó eredmény pl töri emelten a 60%!
Készülj, és ne add fel semmiképp! Nem tudhatod, hogy mennyivel megy le a ponthatár idén(mivel sztem rosszabbak lettek az érettségik, mint vártuk)
igen, fizetösre nagy eséllyel bejutok..föleg mertilyen 206pontosak... csak az állami akkor is jobb.
ma voltam szobelizni töriböl. eu parlamentje..
nem a legjobb de törekedtem. Az irásbeli miatt még mindig elvagyok keseredve. :S :(
nektekpedig gratulálok egyébként 90-80%ok elég jok persze ez függ attol is mit jelöltetek.
nekem valaki azt mondta, költségtérítéses hely csak akkor van, ha nincs elég államira jelentkező, aki elérte a pontot. De hát ez hülyeség, nem??
Különben miért hirdetnék külön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!