Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Èrettségizök! Nektek...

Èrettségizök! Nektek milyen lett összeségében eddig az érettségi?

Figyelt kérdés

nekem az emelt töri csak 60% a magyar csak 70% az angol pedig csak 75% pedig egyáltalán nem vagyok rossz tanuló... kicsit letörtem emiatt..

Ti hogy álltok?

2011. jún. 4. 14:28
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
amit te emlitesz az a potfelvételi.ott csak költségtéritéses van és elég " népszerütlen" szakok
2011. jún. 4. 16:53
 12/22 skarma ***** válasza:

A pótfelvételiről tudok, nem is akarom igénybe venni.

De a szakomnak mindkét módját megjelöltem, a támogatottat meg a fizetőset is. És fizetősre biztos nem azért nem vesznek fel, (ha nem...) mert a támogatottak betöltik a helyet. Muszáj lennie legalább egy fizetősnek, nem? (kis szakról van szó) Az egyetemnek is az a jó, ha fizetnek.

2011. jún. 4. 16:58
 13/22 A kérdező kommentje:

persze ne aggodj általában minden söt biztosan minden egyetem indit fizetös és támogatott szakot is.(gondolom ebböl tartja fenn magát ugyebár) Ha megjelölted az jo mert nyilván van szoval felvehetnek támogatottra is és államira is :)

de a felvin nézdd meg mindenesetre az egyetemet hogy mi a helyzet náluk.

2011. jún. 4. 17:21
 14/22 skarma ***** válasza:

Sajna államira már tuti nem vesznek fel...

A felvi meg nem írja, hogy hogy oszlik el a szakon belül a fizetős meg a támogatott...

2011. jún. 4. 17:24
 15/22 anonim ***** válasza:

Angol 40%

Matek 47%

Magyar 70%

Történelem 76%

Informatika 69% (előrehozottan volt)

Már nem reménykedek igazán. Nem baj, vannak jó OKJ-s képzések is. Mondjuk zavaró, mert alapvetően erős négyes voltam mindig is :(

2011. jún. 4. 19:44
 16/22 skarma ***** válasza:
Én úgy nézem senkinek nincsenek kiemelkedő eredményei. Ez megnyugtató
2011. jún. 4. 20:02
 17/22 A kérdező kommentje:
Lehet hogy akkor leviszik a ponthatárokat? mert ha nincs senkinek sem magas pontszáma és ezáltal elég jelentkezö akkor kénytelenek...
2011. jún. 4. 20:22
 18/22 skarma ***** válasza:
Bizony. Van még remény!!
2011. jún. 4. 20:59
 19/22 anonim ***** válasza:

OFF (Csak tájékoztatásul)

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__hazife..

Ezekben a válaszokban is elhangzik egy két százalék, ami lelohasztja a reményeket. (Persze a remény hal meg utóljára)

2011. jún. 4. 21:13
 20/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem jobb lett, mint vártam, pedig egy lusta dög voltam. Csak 3 államilag támogatott szakot jelöltem meg, úgyhogy remélem összejön. A tavalyi ponthatárhoz képest olyan 50 ponttal többet számoltam. (443) :D De összességében, a környezetemben sokaknak nem úgy sikerült, ahogy várták, halasztanak majd, stb. A legtöbben az esszékre panaszkodtak, hogy mennyire lepontozták. Lehet csökkennek majd a ponthatárok...

2011. jún. 4. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!