Nagyon félek a tampontól, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nemrég voltam nyaralni, és pont akkor jött meg. Elég ciki volt, hogy nem tudtam strandolni, de nem mertem tampont venni mert már ha rá gondolok, akkor is félek. És sajnos pont akkor fog megjönni következőleg, amikor megint nyaralunk, mit csináljak? Nagyon félek.2012. júl. 10. 15:53
1/4 anonim válasza:
nem kell félni nem kényelmetlen, de ha az lenne, egyszer megszokod :)
3/4 A kérdező kommentje:
Attól hogy elkapok valami fertőzést, vagy hogy elfelejtem kicserélni.
2012. júl. 10. 16:03
4/4 anonim válasza:
Nagyon ismerős a helyzet.:D Ugyanez volt velem is, csak én elötte próbálkoztam vele... de nem tudtam elviselni.(Mert nem volt bátorságom elég mélyen felhelyezni.) De most pont nyaralásra mentünk és az első nap meg is jött. Nagyon elkeseredtem mert már nagyon rég voltam vízközelben, szóval vettem tampont. Kár volt tőle félnem, nem is vettem észre ,hogy ott van és egy csepp vért sem eresztett át. Megbízható kis találmány.:)) Nem szépítem ,hogy a felhelyezés és a kivétele nem a legjobb dolog amit el tudok képzelni de hát ez van.:D Tényleg ne félj! Jó dolog! Most már én is gyakran fogom használni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!