Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Baj ha félek? Ti hogy vagytok...

Adelin kérdése:

Baj ha félek? Ti hogy vagytok vele?

Figyelt kérdés
Amikor dörög és villámlik olyan iszonyatos,hogy félek hogy belémcsap a villám. Egyszerűen olyanrossz,főleg ha északa van a vihar,mert magam alszom. Szerintetek,ciki ha félek a vihartól? 15/l
2012. júl. 6. 22:13
 1/4 anonim válasza:
szerintem nem ciki. (nekem baratnom is ilyen, meselte, hogy egy este vihar volt o pedig arra kelt fel es kiabalt a szuleinek, az apukaja fol ebredt és atvitte a huga szobajba a lany 15eves amugy... ) en is neha meg ilyedek ha nagyot szol a dorges szerintem normalis sok felnott is fel a viharoktól.
2012. júl. 6. 22:28
 2/4 A kérdező kommentje:
köszii:-)
2012. júl. 6. 22:54
 3/4 Chello válasza:

A megijedek nem L-Y-os jee-vel van. Ugye..

En szeretem a kiskutyákat. Ok is nyugtalanok sokan, ha eljon a vihar. Tehat a vihartol felni nem baj.

Mostanaban en is.. ja nem.. mindig is feltem attol, hogy ha viharban kint tartozkodok belmcsap a villam csak ujabban nemszivesen szaladok le pl. bezarni olyankor a pinceajtot sem es kozben taperolni a vizes kezemmel a femes vezetot.

A szomszedom pl. talan tavaly emlittte, hogy az azt megelozo este a bazi nagy durranas amit hallottam is, az volt, hogy pontosan az ablaka melletti teruleten ugy egy meterre csapott be a villam.

En ha a hazban vagyok 1 dologtol tartok mostanaban.

Vajon meddig mukodik meeg a villamharitonk jol mert eleg regen keszult.

Mondjuk annyi szerencs van, hogy amennyire tudom legalabb magasabb pontokra szokott inkabb becsapni.

A dorrenes viszont ha eles es kozeli elegge felugrok.

2012. júl. 6. 23:24
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm..:) legalább nem vagyok egyedül!:)
2012. júl. 7. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!