Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Félek az első tampontól. Mit...

Félek az első tampontól. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
jön a nyár és a strandidőszak és mindenképp tampont szeretnék használni met úgy gondolom a betétnél higiénikusabb is...meg talán a betéét már kicsi gáz is ...*vagy nem?
2009. jún. 4. 21:25
 1/7 anonim válasza:
100%

Szia!

Ha vásárolsz tampont,a dobozban találsz használati útmutatót.Abban mindent részletesen leírnak.Nem kell félned,az elején kicsit szokatlan lesz,de utána könnyen megszokod.

2009. jún. 4. 21:34
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
dehogyis gáz, szerinted hogyha aki nem szeretne tampont hozdani és gáznak tartaná akkor mit csinálna. ha félsz az első tamponnal akkor még kicsit várj de mindenképpen minivel kezd. :)
2009. jún. 4. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Annak idején én is nagyon féltem, de egy cseppet sem nehéz feltenni és nem fáj, ha ettől tartassz. Ha csak betét lenne a világon én már megőrültem volna. Arra azonban nagyon kell vigyázni, hogy tiszta kézzel tedd fel és 3-4 óránként cseréld ki, mert nagy a fertőzésveszély! Meg éjszakára inkább betétet rakj, ezek saját tapasztalatok.

Jó próbálkozást!

2009. jún. 4. 21:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Először is,dehogy gáz!Tudnád,hogy én is hogy paráztam az első tamponomnál!Olvasgasd a tájékoztatót,hogy kell,mint,meg szerintem hasznos,hogy előtte egy kicsit "szabad kézzel" is körülnézel odalent,egyáltalán nem ciki.(Persze ha még szűz vagy...)

Először inkább kisebbekkel (mini,light flow) próbálkozz,és sztem a silk touch borításúakat sokkal könnyebb feltenni!

2009. jún. 4. 21:58
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi.amúgy szűz vagyok =)
2009. jún. 4. 22:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Arra ügyelj még, hogy középmélyre helyezd fel. Nem kell ütközésig, de a szűzhártyád mödé kell feldugni. Én az elsővel úgy jártam, hogy siettem, izgultam, és pont a szűzhártyámba tettem. Nagyon fájt - egy ideig úgy is maradtam vele. Csak a második tampontól toltam mélyebbre, és onnantól már kényelmes volt.
2009. jún. 4. 22:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Emlékszem, én is féltem tőle. :) Én osztálykiréndulásra mentem, ahol mentünk usziba és azért akartam kipróbálni. Megvettük a legkisebb méretet, otthon próbáltam feldugni, de nem ment és nagyon fájt. Elmondtam anyumnak, ő meg mondta "jógyerek, ha talán akkor próbálnád felhelyezni, amikor meg is van, talán könnyebben menne" :D Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ne csodálkozz rajta, ha esetleg nem megy fel akkor, amikor nincs meg (sőt úgy hallottam, hogy olyankor nem is szabad használni, mert kidörzsöli a hüvely falát). Ez nem jelenti azt, hogy amikor kellene sem tudod majd használni. Bátorság, a tampon jó dolog. :)
2009. jún. 5. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!