Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Gáz ha 18 évesen kb olyan...

Gáz ha 18 évesen kb olyan érettnek tart a környezetem mint egy 30 évest?

Figyelt kérdés

a párom 33 éves és folyton azt mondja hogy senki nem gondolná ha nem lát hogy csak 18 vagyok. anyukám is foylton azt mondja hogy te agyilag nem 18 vagy az biztos. a barátaim egy kioktatós gcinek tartanak mert meg mertem mondani nekik hogy a crack csak sztbssza őket.

szerintetek ciki érettebbnek lenni? mert szerintem pont nem.

2012. júl. 10. 03:12
 1/5 A kérdező kommentje:
amúgy 18/L
2012. júl. 10. 03:13
 2/5 anonim válasza:

Ásd el magad! :(

Ez halálciki!

2012. júl. 10. 03:14
 3/5 anonim válasza:
szerintem nincs ebbe semmi ciki te egy normális 18 éves lány vagy a barátaid meg leragadtak valahol az oviba
2012. júl. 10. 03:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tökmindegy? Én 21 évesen olyan érett vagyok mint egy 11 éves. (Nem azért mert hülye lennék, hanem mert ugyanazok a dolgok és "problémák" foglalkoztatnak még mindig, mint akkor.) De pont nem érdekel, ki mit gondol, vagy hogy mások milyen érettek. A crackelős barátaidat meg én otthagynám a francba, de persze te tudod. 21n
2012. júl. 10. 04:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha annyira érett vagy tudhatnád, hogy nem (és, hogy ez mivel jár).
2012. júl. 10. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!