A nem dohányzók érzik a cigiszagot a dohányzó embereken?
Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 09:39
11/17 anonim válasza:
Én cigiztem,addig nem éreztem.Egy éve,hogy abbahagytam,most már megérzem,és arra gondolok:Úristen,ezt az undorító szagot érezték rajtam is?
12/17 anonim válasza:
én is megérzem még órákkal a cigi elszívása után is rajta van az a kellemetlen füstszag...:(
még a haján is érződik,a ruháján...
de ha nem ismeri el hogy ő cigarettázott akkor azt mondja az illető hogy olyan helyiségbe tartózkodott ahol sok narkós volt...végül is az ugynaz-mindegy h cigizett vagy nem-füst az füst...:(
13/17 anonim válasza:
Érzem és ZAVAR.
Nem dohányzom, de a családomban többen igen. Így sajnos még RAJTAM is lehet ÉREZNI. Nem csak a bűze miatt utálom. Passzív dohányosként áldozat vagyok. Nem tilthatom meg senkinek se, hogy ne gyújtson ré, de jó lenne, ha az érintettekben tudatosulnak, felelősnek éreznék magukat abban, hogy KÁROSÍTJÁK a nem dohányosok EGÉSZSÉGÉT is.
14/17 anonim válasza:
Én passzív dohányos vagyok. Anyukám szívja, van amikor bennt a lakásban is. Mivel még akkor is szívta amikor én meg sem születtem és már teljesen megaszoktam, nem zavar. Hiába mondom Anyunak, hogy szokjon le még ő van felháborodba, hogy én utasítgatom. És úgye ez a szag megérződik rajtam is. A suliban piszkálnak is érte, rendesen. :(
15/17 anonim válasza:
Szerintem csak azok a nem dohányzók nem érzik,akik náthásak :P amugy teljesen lehet érezni
16/17 anonim válasza:
én nem érzem,anyum nem tudom hány éve cigizik szóval immunis vagyok a cigire
17/17 anonim válasza:
Bűzlenek mint a vulkán. ENm lehet megmaradni mellettük.Főleg az ilyen munkásruhában dolgozó slampos emberkék,akikről a cigiszag mellett erős alkoholista és fasszag is árad. Tipikus kocsmatőltelék feeling. Hányinger!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!