Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan keveredjek ki az...

Hogyan keveredjek ki az álomvilágomból?

Figyelt kérdés
Utálok itthon lakni, nem érzem jól magam. A családomat sem tartom családnak. Akik fontosak lennének messzi laknak, nem tudok velük gyakran találkozni. Anyagi gondok miatt kevés lehetségem van szórakozás ügyileg, illetve akármilyen szempontból. Unatkozom, így hát elképzeltem magamnak egy világot, amiben ideális körülmények közt, ideális emberekkel körül véve élhetek. Alig várom mindig, hogy végre álmodozhassak. Emiatt nagyon bepunyultam, már annyira sem érdekel a magam körüli dolgok, mint eddig és úgy érzem rossz felé haladok ezzel a magamba fordulással. Mit tehetnék amivel kitudod kecmeredni az álmodozásból?

#álomviág
2012. júl. 6. 16:23
 1/6 anonim ***** válasza:
ez az eset egy kissé már súlyos, azt ajánlom kérj a szüleidtől kölcsön 5 ezret és vedd elő a spórolt pénzed, majd fordulj pszihológushoz és járj hozzá terápiára
2012. júl. 6. 16:45
 2/6 anonim válasza:

Fiú vagy lány? Kor?

Véleményem: Ez jó... ha megtaláltad fejben ,hogy hogy lehetnél boldog mi neked az ideális megtetted az első lépést , építsd fel a valóságban azt az elképzelt világot...

2012. júl. 6. 17:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Tizenhét éves lány vagyok. Egyébként jártam terapeutához. Hetente jártam hozzá, jobban is lettem. De már másfél hónapja nem járok, mert úgy gondolta, hogy eléggé megerősödtem. Rájöttem, hogy csak addig jó, amig járok hozzá, és nem járhatok évekig, szóval inkább nem zargatom, vannak nálam súlyosabb páciensei, akik elől az időt lopnám.
2012. júl. 6. 18:07
 4/6 anonim válasza:
de, járhatsz a terapeutához hozzá évekig is...fejlettebb országokban sok embernek van állandó pszichológusa. ha attól jobban vagy, akkor neked miért ne lehetne? :) Egyébként meg, a kérdésedre válaszolva: keress munkát, legalább most nyárra...ismerj meg új embereket, legalább chatelgess, vagy ilyesmik:)
2012. júl. 8. 13:47
 5/6 anonim válasza:

Az utolsó kommentelőnek részben igaza van ( munka elfoglaltság keresése)de szerintem jobb lenne neked egy komoly kapcsolat (nem csak aki megszexel , Te meg ugy érzed hogy szeret) meg valami olyan elfoglaltság ami kitölti az üres óráid , ha találsz valamit hosszabb távra jobb lesz mint a psziho ... bár nem tudom mitől reccsentél meg de ha semmi komoly akkor........

don't fos.

2012. júl. 9. 17:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Évek munkája, hogy úgy mond gödörbe kerültem...
2012. júl. 9. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!