Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Annyira elegem van. Elmenjek?

Annyira elegem van. Elmenjek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen annyira szerencsétlen vagyok, hogy az már gáz. Sok ember visszautasítja a közeledésemet, pedig semmi rossz szándékom nincs. Bántanak, meg leráznak mint csizmáról a havat, és azon gondolkoztam, hogy elmegyek innen, ha úgyse fogadnak el. Vélemény?
2012. júl. 3. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:

És hova akarsz menni?

Most biztos rosszul fog esni, de leírom.

Akar hova mész, ott is ugyanebben lesz részed, mivel a "hiba" benned van. Te váltod ki az emberekből ezt a viselkedést. Hogy miért? Azt nem tudom, ezt csak te tudhatod. Előbb magadban rakj rendet, fogadd el magad, higgyél magadban, legyen egy belülről jövő önbizalmad, blablabla.... Hidd el, ha te megváltozol, akkor hozzád is máshogy fognak viszonyulni.

Ha nem megy egyedül, kérd szakember segítségét.

2012. júl. 3. 20:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Hidd el, hogy optimista vagyok, és nagyon igyekszem. Van önbizalmam. Külföldre szeretnék menni, itt valahogy nem találom a helyem. Hát az a legnagyobb bajom, hogy őszinte vagyok.
2012. júl. 3. 20:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem kell hazudni, de nem kell őszintének se lenni, azaz térj ki a válasz elől simán. Például: "Erről nem kívánok beszélni." A véleményedet meg nem mondod el, ha nem kérik, sem akkor, ha nem hasznos a másiknak, sem neked. Így sokkal kevesebb konfliktusod lesz.
2012. júl. 4. 11:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben.
2012. júl. 4. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!