Mitől ilyen a barátnőm?
Ugyebár tök jó barátnők vagyunk ált. suli óta,de már ott is nagyon fura volt.Ő ilyen tapadós,vagy nem is tudom,de nagyon idegesítő,és sértette a személyes teremet is...
Mióta gimibe mentem,párszor összejöttünk 3-an,a másik barátnőnkkel,de utána állandóan elhívott csak engem,és belementem.Most nyáron is jártam be hozzá.
Nagyon szemét lett,miután a szájába rágtam hogy nem kövér...10 kiló van rajta,nem is bántom,de ugye neki hájmelle van,vagy nem tom hogy hívjam,és nekem meg pici,kerek melleim.A villamoson,ahol hallották is,kijelentette,hogy nincs mellem,mintha kb deszka lennék.Nem szóltam be neki,de kedvem lett volna lepofozni -.-
Ezek után tök letört voltam,és anyám nem értette mi bajom van.Ok,megpróbáltam leszarni.
Utána észrevettem,hogy minden vékonyabb,szép alakú lányt megbámul(nem kicsit) és utána mondja,hogy nézd milyen csúnya...elmondtam neki,hogy nem kell utálnia,csak azért mert ő szebb.
Később elhívott boltokba,mindenhova,én meg felajánlottam a mozit,erre mit kapok?!nincs pénzem...aha boltra meg van.
Aztán most is addig zaklatott mobilon meg fb-n,hogy beleegyeztem a strandba is.
De megbántam,mert mielőtt elmegyek hozzá felhív kb 5 percenként,és mivel lemegy a pénze,fb-n beszélünk,és a leghülyébb kérdéseket is felteszi.Miért?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!